Vand caine Akita American - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand caine Akita American

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Akita American de vanzare
Akita American, Vand Akita American, Vand catei Akita American,  Vand caini, Caini de vanzare, Vanzare caini
Vand caine de rasa Akita American
Vand American Akita
0761 767 767


Email: Lassiter64@gmail.comAkita American


   Tara de origine: SUA.
   Istoric: Este considerata a avea 300 de ani vechime si a fost dezvoltata ca rasa de lupta si pentru vanatoarea de animale mari, cat si ca animal de paza. In Japonia, imaginea sa este folosita pentru a reprezenta o stare buna de sanatate. Cu toate ca rasa a fost de mai multe ori in pericol de a disparea. Japonia a intensificat eforturile de mentinere a ei, iar acum Akita este una dintre cele sapte rase pe care aceasta tara le-a declarat monumente ale naturii.
  Descriere fizica: Akita este un caine mare, greu si bine echilibrat. Corpul este mai mult lung decat inalt, iar pieptul este adanc. Capul este triunghiular, cu falci putenice, patrate. Ochii sunt mici. negrii si angulari iar urechile mici si in mod normal ridicate. Coada este lunga si blanoasa purtata arcuit pe spate in bucla simpla sau dubla. Blana dubla are un stat inferior gros si moale, si unul exterior scurt, drept, si aspru. Poate avea orice culoare, obligatoriu masca neagra. Pintos au un fundal alb cu pete de culoare pe cap si corp.
  Inaltime: 61-71 cm.
  Greutate: 32-60 kg.
 Temperament: Akita este un caine loial si curajos, un companion afectuos si docil cu propria familie, dar alert si precaut cu strainii. Este un excelent gardian. Desi in general este calm si tacut, poate fi incapatanat si are nevoie de socializare pentru a se intelege cu oamenii in general. Aceasta rasa este deseori agresiva fata de alti caini si poate fi foarte teritoriala.
  Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: proprietarul unui Akita trebuie sa fie experimentat si ferm. iar locul cel mai bun pentru cresterea unui astfel de caine este o casa intr-o zona suburbana sau rurala.
 Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: afectiuni autoimune, mielopatie degenerativa, displazie de sold si cot, hipotiroidism, atrofie retiniana progresiva (ARP).Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Akita American Timisoara; Akita American Arad; Akita American Oradea; Akita American Deva; Akita American Alba Iulia; Akita American Cluj; Akita American Zalau; Akita American Satu Mare; Akita American Baia Mare; Akita American Maramures; Akita American Bistrita; Akita American Mures; Akita American Sibiu; Akita American Valcea; Akita American Pitesti; Akita American Arges; Akita American Targoviste; Akita American Brasov; Akita American Suceava; Akita American Botosani; Akita American Neamt; Akita American Iasi; Akita American Vaslui; Akita American Bacau; Akita American Focsani; Akita American Buzau; Akita American Ploiesti; Akita American Galati; Akita American Braila; Akita American Tulcea; Akita American Constanta; Akita American Bucuresti; Akita American Giurgiu;


  

Catei American Akita de vanzare
Fotografii Akita American
Fotografii caini Akita de vanzare
Back to content