Alegerea medicului veterinar - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Alegerea medicului veterinar

Totul despre caini > Ingrijirea Sanatatii
Alegerea medicului veterinar

   Medicul veterinar este principalul partener de ingrijire a cainelui dumneavoastra, asa ca alegerea unuia potrivit nu este o sarcina usoara. Alegeti veterinarul inainte sa aveti cu adevarat nevoie de el. In cazul in care apare o urgenta, nu va trebui sa va bazati pe o persoana pe care nu o cunoasteti. Alegerea in avans a unui medic pentru cainele dumnevoastra este importanta in special daca preferati o abordare holistica atunci cand vine vorba de sanatatea cainelui dumneavoastra, daca decideti sa nu il vaccinati anual, sau aveti un caine cu nevoi speciale. Alegerea medicului veterinar potrivit implica atat recomandari, cat si discutii personale.
  O buna metoda de a obtine recomandari atunci cand alegeti un medic veterinar este "cuvantul vorbit". Daca va mutati intr-un oras nou, propriul dumneavoastra veterinar ar putea sa va recomande un coleg de acolo. Sau intrebati-va prietenii, vecinii si colegii de serviciu in legatura cu veterinarii, cereti informatii despre ce le place la spitalul respectiv si chiar ce nu le place. O recomandare de la o persoana in care aveti incredere este un bun punct de inceput.
  Un veterinar bun va poate oferi tipul de ingrijire pe care il doriti. Unele dintre intrebarile pe care trebuie sa le puneti sunt: Este aceasta o clinica high-tech sau un cabinet de familie? Voi primi, daca este nevoie, trimiteri catre medici specialisti? Are servicii de ingrijire de urgenta?
  Alegerea spitalului veterinar depinde de ce este mai important pentru dumneavoastra. Cautati unul care va satisface nevoile, care ofera nivelul de ingrijiri pe care il doriti, care are angajati prietenosi si bine instruiti si un medic
  Familiile europene cheltuiesc in medie 261 euro pe an pentru ingrijirea veterinara. Cheltuiala medie pentru un caine este de 178 euro. In ceea ce priveste casele cu caini, media este de 1,6 caini pe familie.
 Atunci cand aveti numele catorva veterinari, stabiliti intalniri cu ei pentru a discuta si a face un tur al spitalului sau cabinetului. Intervievati mai multi veterinari si intrebati-i despre conceptia lor in legatura cu lucruri care sunt importante pentru dumneavoastra, cum ar fi parerea lor in legatura cu dietele crude sau cu mancarea de casa, sau cat de des recomanda vaccinarea. Turul spitalului si intalnirea cu veterinarul si angajatii spitalului/cabinetului va vor ajuta sa luati decizia corecta. Nu orice spital - chiar daca este unul foarte bun - va fi potrivit pentru oricine.
  S-ar putea sa existe momente in care veti dori o a doua opinie sau va trebui sa vizitati un specialist. S-ar putea sa va placa foarte mult de medicul dumneavoastra, dar sa doriti pur si simplu o alta perspectiva. Nu este nimic rau in acest lucru. Este in regula sa il intrebati pe pro-priul veterinar in legatura cu o recomandare. Un veterinar bun va fi multumit sa va trimita la un specialist, si s-ar putea sa faca acest lucru in mod automat in cazul unui diagnostic serios. O alta optiune este sa cereti o recomandare de la un prieten sau coleg de munca care are un animal cu probleme asemanatoare.

Back to content