Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Brac German cu par lung
Caine de vanatoare Brac German cu par lung de vanzare
Brac german cu par lung de vanzare

+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Brac german cu par lung


Nume alternativ: German longhaired pointing dog, Deutsch langhaariger vorstchhund.
Tara de origine: Germania.
Istoric: acest caine versatil a fost dezvoltat la sfarsitul secolului al XIX-lea de vanatorii care doreau un caine mai rapid decat Bracul german cu par sarmos si Bracul german cu parul scurt. Ei si-au atins telul prin incrucisari cu Setteri si Pointeri englezi. Rasa a fost prezentata pentru prima oara la o expozitie canina din Germania in anul 1879.
Descriere fizica: este un caine de talie medie, cu o conformatie puternica, dar totusi eleganta. Botul si craniul sunt egale ca lungime, varful capului este putin rotunjit. Botul este maro, ochii maro, si urechile lasate. Blana dubla are un puf des si un strat extern usor ondulat, care este cel mai lung pe gat, piept si abdomen. Urechile, picioarele si coada sunt bine imblanite. Blana poate fi de culoare maro, maro cu pete albe, maro-roscat cu zone maronii de diferite marimi sau maro-roscat patat cu numeroase pete mici maronii pe un fundal alb si un cap maroniu cu o stea alba in frunte.
Inaltime: 57,5-65 cm.
Greutate: 30 kg.
Temperament: este un caine prietenos, activ si temperat, care se bucura sa munceasca si este usor de dresat. Iubeste apa si este prietenos cu copiii.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan activ, intr-o casa din mediul suburban sau rural.
Nevoi speciale: exercitii, periaj.
Posibile probleme de sanatate: displazie de sold.


Interpet's International
Înapoi la cuprins