Coonhound - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Coonhound

Caini de vanzare > Descrierea si caracteristicile raselor > Copoii
Coonhound negru si cafeniu  Tara de origine: S.U.A.
  Istoric: se considera ca este descendent al Talbot Houndului, o rasa antica existenta in Marea Britanie inca din secolul al XI-lea, cat si a Bloodhoundului, Foxhoundului si Foxhoundului de Virginia. A fost crescut pentru culoarea blanii sale si pentru abilitatile in vanatoarea ratonilor si oposumilor.
  Descriere fizica: un caine mare, bine facut, care este doar putin mai lung decat inalt. Are un cap mare si oval; nas negru; ochi maro sau caprui. Urechile lungi sunt tinute lasate. Coada lunga are aspect de secera. Blana nea este scurta si deasa, cu pete cafenii deasupra ochilor, pe bot, picioare si piept, si dungi negre pe degete.
  Inaltime: 58,5-68,5 cm.
  Greutate: 18-34 kg.
  Temperament: este un caine sociabil si pri Se intelege bine cu aproape toata lumea, inclusiv cu copiii si cu alti caini. Tinde sa latre cam mult si sa fure mancare. Multi il descriu ca avand un caracter de clown si nu este o rasa usor de dresat.
  Nivel de activitate: moderat.
  Cel mai bun stapan: aceasta rasa se descurca foarte bine cu o familie intr-o casa din mediul rural sau suburban. Se intelege bine cu copiii si cu alte animale.
  Nevoi speciale: curatarea urechilor, curte in lesa.
  Posibile probleme de sanatate: probleme oftalmologice, displazie de sold si cot.


  Interpet's International


Catei Coonhound de vanzare
Back to content