Foxhound englez - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Foxhound englez

Caini de vanzare > Descrierea si caracteristicile raselor > Copoii
Foxhound englez Tara de origine: Marea Britanie.
 Istoric: acest caine a fost dezvoltat in Marea Britanie pentru a lua urma vulpilor rosii. Este considerat a fi o incrucisare intre Blood ogari si alti copoi. A fost importat in S.U.A. pentru prima oara la mijlocul secolu al XVIII-lea, si s-a facut foarte repede iubit. Foxhoundul american a fost dezvoltat din aceasta rasa.
 Descriere fizica: este un caine de talie medie spre mare, musculos cu un cap puternic si o frunte pronuntata. Botul este lung si lat. Urechile de dimensiuni medii pot fi taiate mai mici. Are un gat lung, pieptul adanc si picioarele drepte. Blana scurta si lucioasa poate avea orice culoare caracteristica copoilor, negru, cafeniu si alb in orice com cat si diferite varietati de baltat: alb amestecat cu badger (un amestec de fire albe, gri, maro si negre), galben sau cafeniu.
 Inaltime: 53,5-63,5 cm.
 Greutate: 29,5-32 kg.
 Temperament: este un caine energie si entuziast, cu instincte de vanator puternice. Se intelege bine cu aproape toata lumea, inclu cu copiii si cu alti caini.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu un stapan activ intr-o casa din suburbii sau de la tara.
 Nevoi speciale: exercitii, curte ingradita, lesa.
 Posibile probleme de sanatate: niciuna cunoscuta.


  Interpet's International


Back to content