Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Pinscher pitic
Catei Pinscher Pitic de vanzare

Pinscher Pitic de vanzare
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Vand Pinscher pitic


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Pinscher pitic, masculi si femele, varsta 2 luni, diverse variante de culoare. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Pinscher pitic se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Nume alternative: Mini-pin.
Tara de origine: Germania.
Istoric: aceasta rasa are sute de ani vechime, chiar mai multi decat Dobermanul (cu care nu este inrudit). Este considerat a fi fost dezvoltat ca vanator de soareci prin imperecherea Pinscherilor germani cu Teckeli sau cu Ogar italian. Rasa a fost dezvoltata in forma actuala in jurul anului 1895. Desi Primul Razboi Mondial a stopat dezvoltarea sa, impatimitii rasei au continuat in afara Germaniei dupa razboi. A fost vazuta pentru prima oara in S.U.A. in anii 1920.
Descriere fizica: este un caine mic, robust, compact. Corpul musculos are forma trapezoidala. Are un cap ingust, conic, cu craniul plat. Ochii sunt ovali, aproape negri si luciosi. Urechile pot fi taiate sau lasate natural. Coada este taiata si tinuta ridicata. Are blana scurta, dreapta si moale; poate fi rosu, rosu de cerb (rosu cu fire negre amestecate), negru cu pete ruginii, sau ciocolatiu cu pete de foc.
Inaltime: 25,5-30 cm.
Greutate: 3,5-4.5 kg.
Temperament: Pinscherul pitic este un caine alert viguros si energic. Este neinfricat si increzator in propriile puteri. Este precaut cu strainii si cateodata agresiv cu alti caini. Va reactiona daca este provocat. Vivace si inteligent, acest caine demonstreaza un curaj surprinzator in raport cu dimensiunile sale. Merge aproape la trap; datorita dimensiunii reduse si a parului scurt este un caine ideal pentru apartament. Parul sau scurt nu necesita o toaletare speciala.     
Nivel de activitate: moderat spre ridicat.
Cel mai bun stapan: se descurca bine cu un stapan activ intr-o casa din suburbii sau in oras.
Nevoi speciale: exercitii, socializare, supraveghere cu copiii, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: probleme cardiace, epilepsie, displazie de sold, boala Legg-Perthes, luxatii ale patelelor, probleme ale tiroidei.Interpet's International
Înapoi la cuprins