Vand American Staffordshire Terrier - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Follow Me on Pinterest
Vand catei Amstaff
Catei Amstaff de vanzare
American Staffordshire Terrier de vanzare   

0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com
Staffordshire Terrier american


 
Nume alternative: Am Staff.
 Tara de origine: S.U.A.
 Istoric: desi este descendent din aceeasi linie ca si APBT. Staffordshire-ul american a fost crescut independent de acesta timp de mai bine de 60 de ani inainte ca AKC sa schimbe denumirea rasei. Rezultati dupa incrucisarea dintre Bulldog si Terrieri, descendentii acestei rase au fost adusi in S.U.A. spre sfarsitul secolului al XIX-lea si folositi ca animale de ferma versatile.
 Descriere fizica: se aseamana foarte mult cu Pit Bull Terrierul american: de talie medie, compact, puternic si musculos, cu un cap lat, bot de lungime medie si maxilare puternice. Urechile erecte natural sunt de preferat. Amstafful are un piept lat si adanc, si membre posterioare musculoase. Coada scurta este ascutita spre varf. Blana este scurta si dreapta, putand avea orice culoare in afara de alb.
 Inaltime: 43-48 cm.
 Greutate: 18-36 kg.
 Temperament: este un caine bland si prietenos, dar in acelasi timp stoic si curajos. Este foarte prietenos cu oamenii, in special cu copiii, dar deseori agresiv fata de alti caini, in special cei de acelasi sex. Multi caini se vor intelege doar cu exemplare de sex opus.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: cel mai potrivit stapan este un individ sau o familie experimentata in cresterea cainilor fie la oras, fie la tara.
 Nevoi speciale: exercitii, curte ingradita, lesa, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: alergii, cancer, probleme cardiace, displazie de sold, probleme ale tiroidei.


 Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Amstaff Timisoara; Amstaff Arad; Amstaff Oradea; Amstaff Deva; Amstaff Alba Iulia; Amstaff Cluj; Amstaff Zalau; Amstaff Satu Mare; Amstaff Baia Mare; Amstaff Maramures; Amstaff Bistrita; Amstaff Mures; Amstaff Sibiu; Amstaff Valcea; Amstaff Pitesti; Amstaff Arges; Amstaff Targoviste; Amstaff Brasov; Amstaff Suceava; Amstaff Botosani; Amstaff Neamt; Amstaff Iasi; Amstaff Vaslui; Amstaff Bacau; Amstaff Focsani; Amstaff Buzau; Amstaff Ploiesti; Amstaff Galati; Amstaff Braila; Amstaff Tulcea; Amstaff Constanta; Amstaff Bucuresti; Amstaff Giurgiu;


Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, catei Amstaff
Galerie poze Amstaff

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
 
 
 
Back to content | Back to main menu