Vand Bearded Collie - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bearded Collie

Caini de vanzare > Ciobanesti > Ciobanesti 1
Bearded Collie de vanzare
Bearded Collie de vanzare
Vand caine Collie cu barba
Vand caine de rasa Bearded Collie
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com  Bearded Collie


Nume alternativ: Beardie, Hary mou'ed collie, Highland collie, Loch collie, Mountain Scotch collie, Old Welsh grey sheepdog.
Tara de origine: Scotia.
Istoric: una dintre rasele cele mai vechi din Marea Britanie. Bearded Collie este considerata a fi descendenta a cainilor ciobanesti europeni si britanici, in special a Ciobanescului polonez Lowland. Aceasta rasa este urmasa atat a Border Collie-ului cat si a Ciobanescului englez. Prima generatie s-a nascut in S.U.A in anul 1967. Cainii continua sa fie folositi pentru paza turmelor si ca animale de companie in Marea Britanie si S.U.A.
Descriere fizica: este un caine de dimensiuni medii, cu un cap lat si bot puternic. Are urechi de dimensiuni medii purtate lasat, un nas mare, patrat; si ochi mari ce sunt departati. Culoarea nasului si ochilor sunt complementare culorii parului. Blana este dubla, groasa, si poate fi neagra, albastra, maronie, cafenie, cu sau fara semne albe. Odata cu atingerea maturitatii, blana se mai poate deschide la culoare. Este prezenta o barba deasa.
Inaltime: 55 - 55 cm.
Greutate: 18-27 kg.
Temperament: este un caine prietenos, sociabil, cu un puternic instinct pentru pazit turma. Este foarte jucaus si devotat familiei: se intelege bine cu toata lumea, chiar si cu copiii.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: o familie activa intr-o casa din zona rurala sau suburbana.
Nevoi speciale: atentie, exercitii, periaj.
Posibile probleme de sanatate: alergii, afectiuni autoimune, hipotiroidism, probleme ale pielii.
Interpet's International
De vanzare caini Bearded Collie
Fotografii Bearded Collie
Catei Bearded Collie de vanzare
Back to content