Vand Bobtail - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bobtail

Caini de vanzare > Ciobanesti > Ciobanesti 1
Vand catei Bobtail
Caine de rasa Bobtail de vanzare
Caine de rasa Bobtail de vanzare
Bobtail de vanzare
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


 Bobtail


Nume alternativ: Bobtail
Tara de origine: Marea Britanie.
Istoric: Ciobanescul englez de tip vechi a fost dezvoltat inspre sfarsitul celui de al XlX-lea secol ca un caine ciobanesc, de manat, dar si ca un caine de paza a vitelor. Se considera ca se trage din Bearded Collie si Ovcharkasul rusesc. Initial, coada era taiata pentru a scuti proprietarii sa plateasca taxa impusa pentru cainii tinuti ca animale de companie si nu ca animale de munca.
Descriere fizica: este o rasa mare, compacta, puternica, cu un aspect corporal patrat. Este mai inalta la sale decat la greaban. Are un cap patrat, cu botul si craniul de aceeasi lungime. Ochii sunt caprui sau albastri, sau cate unul din fiecare. Urechile sunt purtate lasate. Are un nas negru. Coada este in mod natural scurta. Blana lunga, aspra si abundenta este gri cu alb, avand par facial care acopera ochii.
Inaltime: 52.5 cm si peste.
Greutate: 27-45,5 kg.
Temperament: Ciobanescul englez de tip vechi este un caine voios, activ, prietenos cu aproape toata lumea. Este foarte inteligent, se adapteaza usor si se comporta bine in compania copiilor si a altor animale. Aceasta rasa este foarte buna pentru tinut in casa dar naparleste intens.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: cel mai bine se descurca cu o familie activa, intr-o casa din mediul suburban sau rural.
Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii.
Posibile probleme de sanatate: ataxie, afectiuni autoimune, epilepsie, probleme oftalmologice, displazii de sold, osteocondrita disecanta.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Bobtail Timisoara; Bobtail Arad; Bobtail Oradea; Bobtail Deva; Bobtail Alba Iulia; Bobtail Cluj; Bobtail Zalau; Bobtail Satu Mare; Bobtail Baia Mare; Bobtail Maramures; Bobtail Bistrita; Bobtail Mures; Bobtail Sibiu; Bobtail Valcea; Bobtail Pitesti; Bobtail Arges; Bobtail Targoviste; Bobtail Brasov; Bobtail Suceava; Bobtail Botosani; Bobtail Neamt; Bobtail Iasi; Bobtail Vaslui; Bobtail Bacau; Bobtail Focsani; Bobtail Buzau; Bobtail Ploiesti; Bobtail Galati; Bobtail Braila; Bobtail Tulcea; Bobtail Constanta; Bobtail Bucuresti; Bobtail Giurgiu;

Interpet's International
De vanzare catei de rasa Bobtail
Fotografii rasa Bobtail
Vand caine de rasa Bobtail
Back to content