Vand Border Collie - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Border Collie

Caini de vanzare > Ciobanesti > Ciobanesti 1
Border Collie de vanzare
Border Collie de vanzare
Vand caine Border Collie
Vand catei Border Collie
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Border Collie


Tara de origine: Marea Britanie.
Istoric: Border Collie a fost dezvoltat in tinutul Border din Marea Britanie, crescut pentru a mana turme de oi si pentru a lucra indeaproape cu stapanul sau. Este recunoscut pentru folositul vazului atunci cand isi face slujba. Rasa continua sa fie folosita pentru manarea turmelor, dar si ca animal de companie in Marea Britanie si S.U.A. A castigat in ultima vreme popularitate si in sporturile canine, in special in cursele de agilitate. Asa cum se intampla cu marea majoritate a raselor de munca, exista controverse in legatura cu participarea acestor caini la expozitiile de frumusete si dezvoltarea liniilor de caini pentru aceste concursuri si pentru munca.
Descriere fizica: Border Collie-ul este un caine de dimensiuni medii, suplu si musculos, care este mai lung decat inalt. Are un cap lat si puternic, cu botul conic. Urechile sunt erecte sau semi-erecte, iar ochii pot fi caprui, albastri sau partial albastri. Blana dubla, aspra sau moale, este de obicei neagra, cu o pata alba pe frunte si cu coama, desi poate avea orice culoare in afara de alb. Coada este lunga si tinuta in jos.
Inaltime: 45 - 55 cm.
Greutate: 13,5-22,5 kg.
Temperament: acest caine este energic, inteligent si responsabil. Este afectuos cu prietenii si familia, dar rezervat cu strainii. Desi Border Collie sunt prietenosi cu copiii si alti caini, poate incerca sa ii mane ca pe o turma si pot fi impulsivi. Aceasta rasa munceste din greu si are o mare abilitate de a invata. Va alerga dupa animalele de ferma, pisici si oricare alte animale care se misca rapid.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: Border Collie are nevoie de un stapan activ, intr-o casa dintr-o zona suburbana sau rurala.
Nevoi speciale: exercitii, curte ingradita, slujba sau activitate organizata, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: osteocondrita disecanta (OCD), atrofie retiniana progresiva.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Border Collie Timisoara; Border Collie Arad; Border Collie Oradea; Border Collie Deva; Border Collie Alba Iulia; Border Collie Cluj; Border Collie Zalau; Border Collie Satu Mare; Border Collie Baia Mare; Border Collie Maramures; Border Collie Bistrita; Border Collie Mures; Border Collie Sibiu; Border Collie Valcea; Border Collie Pitesti; Border Collie Arges; Border Collie Targoviste; Border Collie Brasov; Border Collie Suceava; Border Collie Botosani; Border Collie Neamt; Border Collie Iasi; Border Collie Vaslui; Border Collie Bacau; Border Collie Focsani; Border Collie Buzau; Border Collie Ploiesti; Border Collie Galati; Border Collie Braila; Border Collie Tulcea; Border Collie Constanta; Border Collie Bucuresti; Border Collie Giurgiu;

Interpet's International     

Vand caine de rasa Border Collie, vanzari Border Collie
Catei Border Collie de vanzare
Catei BORDER COLLIE de vanzare.
Vand caine de rasa Border Collie
Fotografii Border Collie de vanzare
Pui Border Collie de vanzare
Back to content