Vand Brac Maghiar - Vizsla - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Brac Maghiar - Vizsla

Caini de vanzare > Caini de vanatoare
Vizsla de vanzare
Vizsla maghiar de vanzare
Vand caine Vijla, Vizsla
Vand catei Magyar Vizsla, Vijla, Brac Maghiar
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Vizsla Nume alternativ: Hungarian Vizsla, Vijla, Magyar Vizsla.
 Tara de origine: Ungaria.
  Istoric: conform descrierilor din gravurile in piatra si din manuserisele din secolul al XIV-lea, caini asemanatori Vizslei exista in Europa Centrala de aproape o mie de ani. Rasa a fost aproape de a disparea dupa Primul Razboi Mondial, dar impatimitii rasei s-au straduit sa o salveze. A fost importata pentru prima oara in S.U.A. in anii 1950 si este folosit atat la vanatoare, cat si ca animal de companie.
 Descriere fizica: Vizsla este un caine mediu ca talie, suplu. Are un bot conic, iar capul este ascutit si puternic. Blana scurta, moale, este ruginiu-aurie, iar culoarea ochilor este asemanatoare cu cea a parului; nasul este maroniu. Urechile lungi, subtiri sunt rotunjite la capete. Coada este taiata. Poate avea pete albe pe piept si degete.
 Inaltime: 52,5-60 cm.
 Greutate: 22,5-29 kg.
Temperament: este un caine vioi, dar bland. Este un vanator excelent, dar acasa este iubitor si calm. Poate fi destul de sensibil.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan sau/si o familie activa, intr-o casa din mediu suburban sau rural.
 Nevoi speciale: atentie, exercitii, slujba sau activitate, dresaj pozitiv.
 Posibile probleme de sanatate: alergii, cancer, epilepsie, displazie de sold, afectiuni ale tiroidei, boala von Willebrand.Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Vizsla, Vijla Timisoara; Vizsla, Vijla Arad; Vizsla, Vijla Oradea; Vizsla, Vijla Deva; Vizsla, Vijla Alba Iulia; Vizsla, Vijla Cluj; Vizsla, Vijla Zalau; Vizsla, Vijla Satu Mare; Vizsla, Vijla Baia Mare; Vizsla, Vijla Maramures; Vizsla, Vijla Bistrita; Vizsla, Vijla Mures; Vizsla, Vijla Sibiu; Vizsla, Vijla Valcea; Vizsla, Vijla Pitesti; Vizsla, Vijla Arges; Vizsla, Vijla Targoviste; Vizsla, Vijla Brasov; Vizsla, Vijla Suceava; Vizsla, Vijla Botosani; Vizsla, Vijla Neamt; Vizsla, Vijla Iasi; Vizsla, Vijla Vaslui; Vizsla, Vijla Bacau; Vizsla, Vijla Focsani; Vizsla, Vijla Buzau; Vizsla, Vijla Ploiesti; Vizsla, Vijla Galati; Vizsla, Vijla Braila; Vizsla, Vijla Tulcea; Vizsla, Vijla Constanta; Vizsla, Vijla Bucuresti; Vizsla, Vijla Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Vizsla, Brac Maghiar, Vizsla
Fotografii Vizsla Maghiar
Back to content