Vand Brac Maghiar - Vizsla - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de rasa de vanzare > Caini de vanatoare
Vizsla de vanzare
Vizsla maghiar de vanzare
Vand catei Magyar Vizsla, Vijla, Brac Maghiar


  
Vizsla


  Nume alternativ: Hungarian Vizsla, Vijla, Magyar Vizsla.
  Tara de origine: Ungaria.
   Istoric: conform descrierilor din gravurile in piatra si din manuserisele din secolul al XIV-lea, caini asemanatori Vizslei exista in Europa Centrala de aproape o mie de ani. Rasa a fost aproape de a disparea dupa Primul Razboi Mondial, dar impatimitii rasei s-au straduit sa o salveze. A fost importata pentru prima oara in S.U.A. in anii 1950 si este folosit atat la vanatoare, cat si ca animal de companie.
  Descriere fizica: Vizsla este un caine mediu ca talie, suplu. Are un bot conic, iar capul este ascutit si puternic. Blana scurta, moale, este ruginiu-aurie, iar culoarea ochilor este asemanatoare cu cea a parului; nasul este maroniu. Urechile lungi, subtiri sunt rotunjite la capete. Coada este taiata. Poate avea pete albe pe piept si degete.
  Inaltime: 52,5-60 cm.
  Greutate: 22,5-29 kg.
 Temperament: este un caine vioi, dar bland. Este un vanator excelent, dar acasa este iubitor si calm. Poate fi destul de sensibil.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan sau/si o familie activa, intr-o casa din mediu suburban sau rural.
  Nevoi speciale: atentie, exercitii, slujba sau activitate, dresaj pozitiv.
  Posibile probleme de sanatate: alergii, cancer, epilepsie, displazie de sold, afectiuni ale tiroidei, boala von Willebrand.
Interpet's International
Vindem caine de rasa, vand catei, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, anunturi, catei Vizsla, Brac Maghiar, Vizsla
Fotografii Vizsla Maghiar

Cainii de vanatoare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 
Back to content | Back to main menu