Vand Brac Weimarez - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de rasa de vanzare > Caini de vanatoare
Weimarez de vanzare
Brac Weimaraner de vanzare
Vand catei Brac Weimarez


  
  Weimaraner


   Tara de origine: Germania.
  Istoric: Wiemaranerul a fost creat de catre aristocratii germani de la curtea din Weimar in timpul secolului al XIX-lea. Rasa a fost folosita initial pentru vanatul mare din padurea Thuringian, dar a fost adaptata ulterior pentru vanatoarea de pasari. Continua sa fie folosit atat pentru vanatoare, cat si ca animal de companie in Germani si S.U.A.
  Descriere fizica: este un caine de talie medie spre mare, musculos. Are un cap lung; urechi lungi, lasate, care sunt un pic impaturite si pozitionate sus pe craniu; ochi gri, chihlimbar deschis sau gri-albastrui; si nas gri. Coada este taiata. Blana scurta este neteda si cenusie, putand exista pe piept o mica pata alba.
   Inaltime: 57,5-67,5 cm.
   Greutate: 25-38 kg.
   Temperament: este un caine inteligent, energic, si iubitor de distractie. Este muncitor, dar va incerca sa faca asa cum vrea el.
   Nivel de activitate: ridicat.
   Cel mai bun stapan: aceasta rasa are nevoie de un stapan activ, cu experienta in cresterea cainilor, intr-un mediu suburban sau rural.
   Nevoi speciale: exercitii, slujba sau activitate, socializare, dresaj.
   Posibile probleme de sanatate: balonare, chisturi dermoide, nanism, probleme oftalmologice, displazie de sold, boala von Willebrand, cancer.
Interpet's International
Galerie foto Brac Weimarez

Cainii de vanatoare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 
Back to content | Back to main menu