Vand Bulldog American - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bulldog American

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Bulldog American de vanzare
Vand caini de paza Bulldog American
Vand caine Bulldog American
Vand catei de rasa Bulldog American

0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


 
Bulldog american


 Tara de origine: Marea Britanie.
 Istoric: Bulldogul a fost initial o rasa folosita pentru manarea cirezilor de vite si gardian pentru casa si proprietate. Mai tarziu, au fost folositi la lupte cu tauri. In Marea Britanie, cainii acestia au evoluat in rasa moderna de companie atunci cand luptele cu taurii au fost declarate ilegale. Cu toate acestea, importurile din acest prototip de Bulldog au continuat sa fie crescute ca rasa pura pe teritoriul S.U.A. Acesti caini au fost folositi pentru o varietate de slujbe la ferme, dar au fost aproape de disparitie in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Un veteran de razboi a lucrat la revitalizarea rasei, care acum este denumita Bulldog american. Acesti caini continua sa fie folositi ca animale de munca si ca animale de companie.
 Descriere fizica: Bulldogul american este un caine mare, puternic si bine legat. Capul este mare si lat, cu un bot larg si falci puternice. Nasul mare poate fi de orice culoare, iar urechile pot fi lasate, semierecte de tip lalea, sau taiate erecte. Are ochi mari, rotunzi, un gat musculos, si o coada care poate fi lasata natural sau poate fi taiata. Blana scurta si dreapta poate fi orice culoare, model sau combinatie de culori, cum ar fi rosu tigrat sau oricare alt tip de blana tigrata, alb, rosu, cafeniu. Singurele culori nepermise sunt negru complet, albastru complet si tricolor.
 Inaltime: 50-67.5 cm.
 Greutate: 27-56 kg.
Temperament: Bulldogul american este un caine impunator, dar tandru si iubitor cu familia, si in acelasi timp agresiv cu intrusii si neinfricat in fata taurilor. Este inteligent, sensibil si, in general, destul de calm.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: aceasta rasa are nevoie de un stapan cu experienta in cresterea cainilor, care sa aiba timp pentru a-l dresa si socializa. Rasa se descurca destul de bine cu copiii, daca este corespunzator socializata, dar in general nu ar trebui sa traiasca in casa decat cu un singur caine de sex opus. Cele mai cunoscute linii de Bulldog american aparute prin programele de rasa care au urmat celui de Al Doilea Razboi Mondial sunt tipurile Johnson si Scott. Cainii Johnson tind sa fie mai agresivi si sunt de dimensiuni mai mari, cu un cap mare, botul scurt si maxilar cu prognatism. Cainii Scott sunt mai atletici, mai supli si cu picioare mai lungi.
 Nevoi speciale: atentie, socializare, curte ingradita, lesa, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: probleme oftalmologice, displazie de sold, parvoviroza, alergii ale pielii. 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Bulldog American Timisoara; Bulldog American Arad; Bulldog American Oradea; Bulldog American Deva; Bulldog American Alba Iulia; Bulldog American Cluj; Bulldog American Zalau; Bulldog American Satu Mare; Bulldog American Baia Mare; Bulldog American Maramures; Bulldog American Bistrita; Bulldog American Mures; Bulldog American Sibiu; Bulldog American Valcea; Bulldog American Pitesti; Bulldog American Arges; Bulldog American Targoviste; Bulldog American Brasov; Bulldog American Suceava; Bulldog American Botosani; Bulldog American Neamt; Bulldog American Iasi; Bulldog American Vaslui; Bulldog American Bacau; Bulldog American Focsani; Bulldog American Buzau; Bulldog American Ploiesti; Bulldog American Galati; Bulldog American Braila; Bulldog American Tulcea; Bulldog American Constanta; Bulldog American Bucuresti; Bulldog American Giurgiu;

Interpet's International


Vindem caine de pazai Bulldog American
Video Bulldog American
Fotografii Bulldog American
Catei de vanzare Bulldog American, fotografii
Back to content