Vand Bullmastiff - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bullmastiff

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Vand catei Bullmastiff
Vand catei de rasa Bullmastiff
Bullmastiff de vanzare
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Bullmastiff


 Tara de origine:
Marea Britanie.
 Istoric: Bullmastifful a fost dezvoltat in anul 1860 prin incrucisarea Mastiffului cu Bulldogul. A fost crescut pentru a prinde si retine braconierii fara a-i rani. Crescatorii credeau ca au creat un caine care era rapid, dar nu agresiv. Conform iubitorilor rasei, cainii sunt mai mult Mastiffi decat Bulldogi. La inceput, Bullmastifful era numit cainele paznicului de noapte.
Descriere fizica:
Bulmastifful este un caine mare si puternic cu un cap mare si lat, si un bot scurt, bont. Atunci cand este alert, fruntea i se increteste. Ochii sunt intunecati, iar nasul este negru. Urechile lasate sunt triunghiulare, de marime medie, si pozitionate departat. Acest caine are un piept lat, adanc si spate musculos cu o coada lunga care poate fi fie dreapta, fie curbata. Blana scurta dreapta poate fi tigrata, cafenie, sau rosie cu botul si urechile negre. Pe piept poate avea o mica pata alba.
 Inaltime: 61-69 cm.
 Greutate:
45-60 kg.
Temperament:
este un caine linistit, docil, rabdator si bland cu prietenii si familia, in special cu copiii. Poate fi insa protectiv si teritorial.
Nivel de activitate:
scazut.
Cel mai bun stapan:
Bulmastifful se descurca bine intr-o familie si se poate adapta la majoritatea situatiilor de viata, dar s-ar putea sa fie un pic cam prea mare pentru un apartament.
 Nevoi speciale: socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate:
balonare, probleme cardiace, displazie de sold, hipotiroidism, afectiuni renale, panosteita, tumori.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Bullmastiff Timisoara; Bullmastiff Arad; Bullmastiff Oradea; Bullmastiff Deva; Bullmastiff Alba Iulia; Bullmastiff Cluj; Bullmastiff Zalau; Bullmastiff Satu Mare; Bullmastiff Baia Mare; Bullmastiff Maramures; Bullmastiff Bistrita; Bullmastiff Mures; Bullmastiff Sibiu; Bullmastiff Valcea; Bullmastiff Pitesti; Bullmastiff Arges; Bullmastiff Targoviste; Bullmastiff Brasov; Bullmastiff Suceava; Bullmastiff Botosani; Bullmastiff Neamt; Bullmastiff Iasi; Bullmastiff Vaslui; Bullmastiff Bacau; Bullmastiff Focsani; Bullmastiff Buzau; Bullmastiff Ploiesti; Bullmastiff Galati; Bullmastiff Braila; Bullmastiff Tulcea; Bullmastiff Constanta; Bullmastiff Bucuresti; Bullmastiff Giurgiu;

Interpet's International


Vindem caine de rasa Bullmastiff
Prezentare video rasa Bullmastiff
Vindem caini Bullmastiff
Fotografii Bullmastiff
Fotografii Bullmastiff de vanzare
Back to content