Vand Caniche Mediu - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Caniche Mediu

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 2
Caniche Mediu de vanzare, Caniche Standard de vanzare
Caniche Mediu de vanzare
Caine de vanzare Caniche, Poodle
Vand catei Caniche mediu, Caniche Standard
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Caniche standard


  Nume alternativ: Poodle, Pudel.
  Tara de origine: Franta.
  Istoric: Caniche-ul este o rasa veche, al carui nume vine de la cuvantul german „pudel”, care inseamna „a stropi in apa”. Poodle-ul a fost initial folosit ca un caine de aport de apa si a fost dezvoltat in principal in Franta, unde rasa a devenit foarte populara. Cainii au fost folositi la vanatoare in Franta, Germania si Marea Britanie pe parcursul secolului al XX-lea, dar mai tarziu au devenit caini de spectacol si de companie. Varietatea standard este prototipul de Poodle, din care au fost selectate varietatile miniatural si de jucarie. Au aparut in S.U.A. pentru prima oara la sfarsitul secolului al XIX-lea.
  Descriere fizica: Poodle-ul este un caine mediu spre mare, cu corpul patrat. Are un craniu lung si urechi mari, lasate. Ochii ovali sunt negri, iar nasul este negru sau rosu-inchis, in functie de culoarea blanii. Coada este taiata si tinuta erect. Blana dubla are un strat exterior aspru, eret, care poate fi de culoarea caisei, neagra, albastra, erem, gri, argintie, maronie, cafea cu lapte sau alba. Poate fi tunsa.
  Inaltime: peste 38 cm.
  Greutate: 20-31.5 kg.
  Temperament: este un caine inteligent, foarte usor de dresat. Este afectuos cu familia si prietenii, dar poate fi distant cu strainii. Se intelege bine cu copiii.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan sau/si o familie activa intr-o casa din mediu suburban sau rural.
  Nevoi speciale: exercitii, dresaj, ingrijirea profesionala a blanii.
  Posibile probleme de sanatate: boala Addison, balonare, epilepsie, displazie de sold, luxatii ale patelelor, atrofie retiniana progresiva, afectiuni renale, boli de piele, adenita sebacee, probleme ale tiroidei.
Interpet's International


Vindem caine de rasa Caniche Mediu
Fotografii Caniche Mediu de vanzare
Back to content