Vand Chihuahua - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Chihuahua

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 2
Caine Chihuahua de vanzare
Chihuahua de vanzare
Vand caine Chihuahua
Vand catei Chihuahua
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Chihuahua


 Tara origine: Mexic.
 Istoric: istoria acestei rase nu este clara. Este cunoscut ca atat culturile azteca si tolteca au crescut caini, inclusiv o rasa de talie mica denumita Techichi, dar este neclar daca acesti caini au fost stramosii Chihuahua. Unii impatimiti ai rasei cred ca aceasta este urmasa cainilor adusi in aceasta zona de catre exploratorii chinezi sau spanioli. A fost vazuta prima oara de catre nord-americani la mijlocul secolului al XIX-lea si adusa in S.U.A. la putin timp dupa aceea. Arheologii au descoperit ramasite ale stramosilor rasei Chihuahua in morminte umane din Mexic si zone din sud-vestul Statelor Unite. Rasa, denumita Techichi, era tinuta ca animal de companie si pentru scopuri religioase printre vechii tolteci si azteci.
 Descriere fizica: Chihuahua este un came foarte mic, usor mai lung decat este inalt. Are un craniu mare si rotund, cateodata descris ca asemanandu-se cu un mar. Botul este scurt si usor ascutit, iar ochii sunt mari si plini (fara alb). Urechile sunt mari si ridicate cu varfurile usor indreptate catre exterior. Coada este medie ca lungime, purtata ridicata sau intr-o bucla peste spate. Exista doua varietati: cu par lung si cu par scurt. Tipul cu par lung are un par moale, drept sau usor cret, de obicei cu puf. De dorit sunt o coama mare in jurul gatului si penaj pe coada, picioare si labele picioarelor. Varietatea cu par scurt are un par moale, lucios si drept. Orice culoare este permisa; poate fi culoare solida, patata sau baltat. Cele mai intalnite culori sunt rosu, zibelin, cafeniu, negru si cafeniu, tricolor si tigrat.
  Inaltime: 15,5-23 cm.
 Greutate: 1,7-3,7 kg.
 Temperament: Chihuahua este un caine alert, sensibil. Nu iubeste cainii din alte rase si are nevoie de socializare pentru a se simti confortabil in preajma persoanelor straine si a copiilor.
 Nivel de activitate: scazut.
 Cel mai bun stapan: este un excelent caine de apartament si pentru o persoana in varsta sau sedentara.
 Nevoi speciale: socializare, supravghere cu copiii si alte animale.
 Posibile probleme de sanatate: probleme cardiace, hidrocefalie, hipoglicemie, luxarea patelelor.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Chihuahua Timisoara; Chihuahua Arad; Chihuahua Oradea; Chihuahua Deva; Chihuahua Alba Iulia; Chihuahua Cluj; Chihuahua Zalau; Chihuahua Satu Mare; Chihuahua Baia Mare; Chihuahua Maramures; Chihuahua Bistrita; Chihuahua Mures; Chihuahua Sibiu; Chihuahua Valcea; Chihuahua Pitesti; Chihuahua Arges; Chihuahua Targoviste; Chihuahua Brasov; Chihuahua Suceava; Chihuahua Botosani; Chihuahua Neamt; Chihuahua Iasi; Chihuahua Vaslui; Chihuahua Bacau; Chihuahua Focsani; Chihuahua Buzau; Chihuahua Ploiesti; Chihuahua Galati; Chihuahua Braila; Chihuahua Tulcea; Chihuahua Constanta; Chihuahua Bucuresti; Chihuahua Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Chihuahua
Fotografii caine Chihuahua de vanzare
Back to content