Vand Chow-Chow - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Chow-Chow

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 2
Caine Chow Chow de vanzare
Catei Chow Chow de vanzare
Caine de vanzare Chow Chow
Vand catei Chow-Chow
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Chow Chow


  Nume alternativ: Lang gou (cainele lup), Xiong gou (cainele urs), Chow.
  Tara de origine: China.
  Istoric: Chow Chow-ul isi are originile in Asia si se considera ca exista din vremea dinastiei Han. Unii cred ca aceasta rasa este rezultatul incrucisarii vechiului Mastiff de Tibet cu Samoyedo. Initial, a fost folosit la vanatoarea de fazani si potarnichi. Numele sau deriva din jargonul marinarilor descriind incarcaturi amestecate, chow-chow. Exista presupunerea ca acesti caini au ajuns in Marea Britanie ca parte a unor incarcaturi si astfel li s-a dat acest nume. Rasa a devenit populara in timpul epocii victoriene si a aparut pentru prima oara in S.U.A. in anul 1890.
  Descriere fizica: Chow Chow-ul este un caine de talie medie, robust. Are un corp patrat si un cap larg si mare. cu botul scurt. Urechile sunt ciulite, cu varfuri rotunjite si o expresie incruntata. Ochii sunt inchisi la culoare, migdalati si pozitionati adanc in craniu, determinand o vedere periferica limitata. Limba este de culoare albastru inchis, iar nasul este mare si negru, exceptie facand exemplarele albastre care il au de culoarea ardeziei. Coada este tinuta inalt si curbata peste spate. Blana este dubla, stratul superior putand fi moale sau aspru. Stratul inferior este scurt si dens. Prezinta un guler in jurul capului si gatului, iar coada este bogata. Poate fi negru, roscat, albastru, de culoarea scortisoarei sau crem.
  Inaltime: 42.5 - 50 cm.
  Greutate: 20 - 32 kg.
 Temperament: Chow Chow-ul este un caine demn si retras. Este inteligent, dar poate avea o atitudine detasata si este rezervat in special cu strainii. Este loial familiei sale. Cu socializare si dresaj poate fi foarte bun cu copiii, dar deseori are probleme cu alte animale.
 Nivel de activitate: scazut spre moderat.
 Cel mai bun stapan: Chow Chow-ul are nevoie de un stapan experimentat si ferm: se poate adapta vietii la oras, dar poate trai foarte bine si in zone suburbane sau urbane.
 Nevoi speciale: ingrijirea blanii, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: sensibilitate la anestezie, cancer, entropion, sensibilitate la caldura, displazie de sold, probleme ale genunchiului.
Interpet's International
Vindem caine de rasa Chow-Chow
Fotografii Chow Chow de vanzare
Back to content