Vand Ciobanesc Australian - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Ciobanesc Australian

Caini de vanzare > Ciobanesti
Ciobanesc Australian de vanzare
Ciobanesc Australian de vanzare
Vand Ciobanesc Australian
Vand catei Ciobanesc Australian
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com
Ciobanesc australian


 Nume alternativ: Aussie.
 Tara de origine: S.U.A.
 Istoric: desi originile Ciobanescului australian sunt considerate a fi in regiunile basce din Spania si Franta, rasa a fost dezvoltata de fermierii americani in anii 1920. Acest caine a fost folosit pentru paza turmelor, caine bun la toate pentru ferma, si caine de performanta, in special in zonele de vest ale Statelor Unite. Acesti caini continua sa isi indeplineasca sarcinile pentru care au fost selectionati si sa fie si animale de companie in S.U.A. Aceasta rasa are doua registre: unul este afiliat AKC, in vreme ce celalalt este dedicat cainilor de munca.
 Descriere fizica: Ciobanescul australian este un caine de talie medie, atletic, care este mai lung decat inalt. Are un cap puternic, cu un craniu usor rotunjit. Botul este egal in lungime sau putin mai mic decat craniul. Ochii migdalati pot fi caprui, albastri, de culoarea chihlimbarului sau orice combinatie, inclusiv cu pete. Urechile triunghiulare purtate cazut sunt pozitionate sus pe cap; se deplaseaza inainte atunci cand cainele este atent. Coada dreapta este scurta si nu ar trebui sa depaseasca 10 cm. Blana dubla, de lungime medie, poate fi dreapta sau usor ondulata. Poate fi neagra-albastruie, rosu-inchis, neagra complet sau rosie complet, cu sau fara pete albe sau cafenii.
 Inaltime: 45 - 57.5 cm.
 Greutate: 16-34 kg.
 Temperament: este un caine inteligent, caruia ii place sa munceasca. Este foarte usor de dresat si devotat familiei. Pentru ca este precaut, dar niciodata agresiv cu strainii, este un foarte bun caine de paza. Jucaus si iubitor de distractie, Ciobanescul australian se intelege bine cu copiii si cu alti caini, desi s-ar putea sa-si manifeste comportamentul de caine ciobanesc cu ei. Are un puternic instinct de vanator si nu poate fi de incredere cu animalele mici.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: Ciobanescul australian are nevoie de un stapan activ, intr-o casa dintr-o zona suburbana sau rurala.
 Nevoi speciale: exercitii, slujba sau activitate organizata.
Posibile probleme de sanatate: anomalii oculare specifice Collie, surditate, displazii de sold, atrofie retiniana progresiva.
Interpet's InternationalDe vanzare caine de rasa Ciobanesc Australian
Fotografii Ciobanesc Australian
Vand caine de rasa Ciobanesc Australian
Back to content