Ciobanesc Caucazian - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Follow Me on Pinterest
Vand catei Ciobanesc Caucazian
Ciobanesc caucazian de vanzare
Ciobanesc Caucazian de vanzare pentru paza sau companie


  

  Ciobanesc Caucazian


 Nume alternative: Caine de munte caucazian, Russian Kavkazskaya outcharka, Nagazi (Republica Georgia), Gampr (Armenia).
 Tara de origine: zona Muntilor Caucaz din fosta U.R.S.S.
 Istoric: Ciobanescul caucazian este considerat a fi urmasul cainilor tibetani ai populatiilor nomade care s-au stabilit in zona muntilor Caucaz in urma cu doua mii de ani. Pentru ca rasa a ramas izolata un timp indelungat si nu a fost subiectul unui program de crestere organizat a ramas un caine pur, dar primitiv, in secolul al XX-lea. U.R.S.S. a initiat un riguros program de reproducere a acestor caini pentru a-i folosi ca animale de paza.
 Descriere fizica: Ciobanescul caucazian este un caine foarte mare, puternic, putin mai lung decat este inalt. Are un cap lat, trapezoidal si urechi pozitionate sus pe craniu, care pot fi taiate. Botul este scurt si puternic, ochii migdalati sunt adanciti in orbite, iar nasul este mare si negru. Blana dubla cu o coama bogata poate fi scurta, medie sau lunga. Culoarea poate fi gri, alb, crem, cafeniu, cu sau fara pete albe, cat si tigrat, baltat, si alb cu pete gri. Deseori este intalnita o masca neagra.
 Inaltime: cel putin 61-84 cm.
 Greutate: nu exista standard.
 Temperament: Ciobanescul caucazian este un caine inteligent, curajos, si temperat. Desi protectiv, este calm si loial familiei sale.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa au nevoie de un stapan experimentat in cresterea cainilor de paza intr-o casa rurala unde li se poate oferi o slujba.
 Nevoi speciale: ingrijirea blanii, slujba sau activitate, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: displazie de sold si cot.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Caucazian Timisoara; Caucazian Arad; Caucazian Oradea; Caucazian Deva; Caucazian Alba Iulia; Caucazian Cluj; Caucazian Zalau; Caucazian Satu Mare; Caucazian Baia Mare; Caucazian Maramures; Caucazian Bistrita; Caucazian Mures; Caucazian Sibiu; Caucazian Valcea; Caucazian Pitesti; Caucazian Arges; Caucazian Targoviste; Caucazian Brasov; Caucazian Suceava; Caucazian Botosani; Caucazian Neamt; Caucazian Iasi; Caucazian Vaslui; Caucazian Bacau; Caucazian Focsani; Caucazian Buzau; Caucazian Ploiesti; Caucazian Galati; Caucazian Braila; Caucazian Tulcea; Caucazian Constanta; Caucazian Bucuresti; Caucazian Giurgiu;

Interpet's International
Vindem caine de paza talie mare Ciobanesc Caucazian
Video prezentare Caucazian
Ciobanesc Caucazian de vanzare
Galerie foto Ciobanesc Caucazian
De vanzare caine de paza Ciobanesc Caucazian

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
 
 
 
Back to content | Back to main menu