Ciobanesc de Asia Centrala - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Ciobanesc de Asia Centrala

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Ciobanesc de Asia Centrala de vanzare
Ciobanesc de Asia Centrala de vanzare
Caine de vanzare Ciobanesc de Asia Centrala
Vand caine Ciobanesc de Asia Centrala
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com  Ciobanesc de Asia Centrala


Nume alternative: Mid-Asian Shepherd, CAO
Tara de origine: Siberia, Mongolia, republici din fosta U.R.S.S.
Istoric: aceasta rasa este una antica, despre care se considera ca provine din cainii crescuti de populatiile nomade care au trait in Asia Centrala timp de mii de ani. Ei erau folositi ca paznici impotriva pradatorilor mari, cum ar fi lupii si ursii. Cainii moderni sunt similari cu cei din trecut, desi in momentul de fata exista pana la 10 forme noi in curs de dezvoltare in Rusia. Rasa continua sa fie folosita pentru paza animalelor de ferma.
Descriere fizica: este un caine foarte mare, care este usor mai lung decat este inalt. Capul lat are un bot puternic, bont si un nas mare, negru. Urechile sunt mici si lasate, desi pot fi taiate aproape de craniu. Coada poate fi lasata natural, lunga, sau poate fi taiata. Cainele are o blana dubla cu un puf bogat si un strat exterior alb, negru, gri, galbui, maro-roscat, gri-maroniu, tigrat, sau pestrit. Blana poate fi lunga sau scurta.
Inaltime: cel putin 59-64 cm.
Greutate: 40-68 kg.
Temperament: este un caine inteligent, protectiv, foarte precaut cu strainii, dar afectuos si loial familiei. Unii spun ca are un comportament asemanator pisicilor. Este deseori agresiv cu alti caini.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu un stapan experimentat in cresterea cainilor, care poate sa fie ferm in cresterea lor, in mediu rural.
Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: niciuna cunoscuta.

Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Ciobanesc de Asia Centrala Timisoara; Ciobanesc de Asia Centrala Arad; Ciobanesc de Asia Centrala Oradea; Ciobanesc de Asia Centrala Deva; Ciobanesc de Asia Centrala Alba Iulia; Ciobanesc de Asia Centrala Cluj; Ciobanesc de Asia Centrala Zalau; Ciobanesc de Asia Centrala Satu Mare; Ciobanesc de Asia Centrala Baia Mare; Ciobanesc de Asia Centrala Maramures; Ciobanesc de Asia Centrala Bistrita; Ciobanesc de Asia Centrala Mures; Ciobanesc de Asia Centrala Sibiu; Ciobanesc de Asia Centrala Valcea; Ciobanesc de Asia Centrala Pitesti; Ciobanesc de Asia Centrala Arges; Ciobanesc de Asia Centrala Targoviste; Ciobanesc de Asia Centrala Brasov; Ciobanesc de Asia Centrala Suceava; Ciobanesc de Asia Centrala Botosani; Ciobanesc de Asia Centrala Neamt; Ciobanesc de Asia Centrala Iasi; Ciobanesc de Asia Centrala Vaslui; Ciobanesc de Asia Centrala Bacau; Ciobanesc de Asia Centrala Focsani; Ciobanesc de Asia Centrala Buzau; Ciobanesc de Asia Centrala Ploiesti; Ciobanesc de Asia Centrala Galati; Ciobanesc de Asia Centrala Braila; Ciobanesc de Asia Centrala Tulcea; Ciobanesc de Asia Centrala Constanta; Ciobanesc de Asia Centrala Bucuresti; Ciobanesc de Asia Centrala Giurgiu;Interpet's International
Vand caine de paza Ciobanesc de Asia Centrala
Fotografii Ciobanesc de Asia Centrala
Fotografii caine de paza Ciobanesc de Asia Centrala
Back to content