Vand Ciobanesc de Sarplaninac - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Follow Me on Pinterest
Vand caine de paza Ciobanesc de Sarplaninac
Sarplaninac de vanzare
Ciobanesc de Sarplaninac de vanzare
   

0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

  Sarplaninac


 Nume alternative: Ciobanesc de Iugoslavia, Ciobanesc Illyrian, Ucigasul de lupi iugoslav.
 Tara de origine: Serbia si Macedonia.
 Istoric: se presupune ca aceasta rasa este urmasa a Ciobanestilor tibetani adusi din Asia in Balcani. Descendentii acestor caini au lucrat ca paznici ai turmelor. In Sarplanina, zona muntoasa din Serbia si Macedonia, timp de mai bine de doua mii de ani. Izolarea oferita de zona muntoasa a mentinut pura aceasta rasa. Este acum tinut ca paznic de turma si animal de companie in toata Europa si in America de Nord.
 Descriere fizica: este un caine mare, bine proportionat, musculos, cu un corp care este putin mai lung decat este inalt. Are un cap lat, cu un nas mare, negru: urechi lasate de forma literei "V" si ochi migdalati. Coada este lunga si are aspect de sabie. Blana groasa, aspra, variaza in culoare de la alb la gri inchis. Unele exemplare au pete albe pe piept si degete.
 Inaltime: 57-71 cm.
 Greutate: 30-65 kg.
 Temperament: cainii din aceasta rasa sunt afectuosi cu familia, dar precauti cu strainii. Sunt paznici excelenti, curajosi si inteligenti. Au o gandire independenta si pot avea un comportament dominant.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu un stapan experimentat in cresterea cainilor, intr-o casa din suburbii sau de la tara.
 Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: niciuna cunoscuta.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Sarplaninac Timisoara; Sarplaninac Arad; Sarplaninac Oradea; Sarplaninac Deva; Sarplaninac Alba Iulia; Sarplaninac Cluj; Sarplaninac Zalau; Sarplaninac Satu Mare; Sarplaninac Baia Mare; Sarplaninac Maramures; Sarplaninac Bistrita; Sarplaninac Mures; Sarplaninac Sibiu; Sarplaninac Valcea; Sarplaninac Pitesti; Sarplaninac Arges; Sarplaninac Targoviste; Sarplaninac Brasov; Sarplaninac Suceava; Sarplaninac Botosani; Sarplaninac Neamt; Sarplaninac Iasi; Sarplaninac Vaslui; Sarplaninac Bacau; Sarplaninac Focsani; Sarplaninac Buzau; Sarplaninac Ploiesti; Sarplaninac Galati; Sarplaninac Braila; Sarplaninac Tulcea; Sarplaninac Constanta; Sarplaninac Bucuresti; Sarplaninac Giurgiu;Interpet's International
Vindem caine de paza Ciobanesc de Sarplaninac
Sarplaninac de vanzare
Prezentare video Ciobanesc de Sarplanina
Sarplaninac prezentare video 2
Caine de rasa pentru paza Ciobanesc de Sarplanina
Fotografii Sarplaninac
Vindem catei Ciobanesc de Sarplaninac

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
 
 
 
Back to content | Back to main menu