Vand Coton de Tulear - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Coton de Tulear

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 2
Coton de Tuelar de vanzare
Catei de rasa Coton De Tuelar de vanzare
Caine de vanzare Coton de Tulear
Vand catei Coton de Tuelar
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


  Coton de Tulear


 Nume alternative: Cainele regal al Madagascarului.
 Tara de origine: Madagascar.
 Istoric: aceasta rasa este membra a familiei Bichonilor si a fost dintotdeauna un caine de companie. Se crede ca stramosii acestei rase au fost adusi in Madagascar acum patru-cinci sute de ani. Rasa, numita dupa orasul port Tulear, a fost adoptata de clasa superioara din Madagascar si a devenit cunoscuta ca rasa regala a Madagascarului. Doar membrii nobilimii puteau avea in proprietate acesti caini. In anul 1973, un doctor american a descoperit aceasta rasa si a adus primele exemplare in S.U.A. in anul 1974. Desi este cainele oficial al Madagascarului, pe taramul sau natal rasa este pe cale de disparitie.
 Descriere fizica: este un caine mic, cu ochi negri mari rotunzi si nas mare si negru. Are urechi lasate, triunghiulare, si o coada de lungime medie purtata lasata. Blana este de lungime medie, moale, deasa, asemanatoare cu bumbacul (caracteristica datorita careia si-a primit si numele - coton - insemnand bumbac in limba franceza). Exista trei varietati de culoare: alb, tricolor, si alb si negru. Albul este cea mai intalnita varietate. Exista diferende intre registre daca exemplarele care nu sunt albe ar trebui sau nu sa fie acceptate.
 Inaltime: 20-32 cm.
 Greutate: 3,5-6 kg.
 Temperament: este un caine voios si foarte agreabil, care se intelege bine cu aproape toata lumea, dar se ataseaza in special de familia sa. Este prietenos cu copiii, strainii si alte animale. Este jucaus si cateodata se comporta ca un clovn.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: aceasta rasa este versatila si se descurca bine cu o familie la oras, in suburbii sau la tara.
 Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: probleme oftalmologice, afectiuni renale, boli ale tiroidei.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Coton de Tulear Timisoara; Coton de Tulear Arad; Coton de Tulear Oradea; Coton de Tulear Deva; Coton de Tulear Alba Iulia; Coton de Tulear Cluj; Coton de Tulear Zalau; Coton de Tulear Satu Mare; Coton de Tulear Baia Mare; Coton de Tulear Maramures; Coton de Tulear Bistrita; Coton de Tulear Mures; Coton de Tulear Sibiu; Coton de Tulear Valcea; Coton de Tulear Pitesti; Coton de Tulear Arges; Coton de Tulear Targoviste; Coton de Tulear Brasov; Coton de Tulear Suceava; Coton de Tulear Botosani; Coton de Tulear Neamt; Coton de Tulear Iasi; Coton de Tulear Vaslui; Coton de Tulear Bacau; Coton de Tulear Focsani; Coton de Tulear Buzau; Coton de Tulear Ploiesti; Coton de Tulear Galati; Coton de Tulear Braila; Coton de Tulear Tulcea; Coton de Tulear Constanta; Coton de Tulear Bucuresti; Coton de Tulear Giurgiu;
Interpet's International

Vindem caine de rasa Coton de Tuelar
Video Coton de Tulear de vanzare
Fotografii Coton de Tuelar de vanzare
Back to content