Vand Dalmatian - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Dalmatian

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 2
Dalmatian de vanzare
Vanzari caini de rasa Dalmatian
Vand caine Dalmatian
Vand catei Dalmatian
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Dalmatian  Nume alternative: Cainele englez de diligenta, Cainele pompier, Caine patat.
  Tara de origine: Marea Britanie.
  Istoric: Istoria completa a Dalmatianului este necunoscuta, dar numele i se trage din zona unde a fost pentru prima oara inregistrat, zona est-europeana de coasta, Dalmatia, pe tarmul Marii Adriatice. Dalmatianul modern a fost probabil adus in Marea Britanie in secolul al XVIII-lea. Acolo a fost crescut ca un  caine care insotea diligentele. Slujba lui de caine de rasa era de  caine de paza , sa pazeasca pasagerii si bunurile. Mai tarziu, afinitatea sa pentru cai l-a facut o  rasa de caine, un caine potrivit pentru a insoti carutele de pompieri care erau trase de cai, ducand la crearea perceptiei acestei rase ca un caine de pompieri. Este inca folosit de catre unitatile actuale de pompieri ca mascota si pentru programele de educatie a sigurantei impotriva incendiilor. Dalmatianul exista in S.U.A. inca de la inceputuri: George Washington a fost un crescator de Dalmatieni.
  Descriere fizica: Dalmatianul este un caine mare, musculos si cu aspect patrat. Capul este in forma de para. Craniul este aproape plat, cu o fanta usoara pe centru. Nasul este mare, lat si negru. Ochii sunt de dimensiuni medii, maronii sau albastri, sau in combinatie. Urechile sunt de dimensiuni medii, lasate. Are un piept adanc si labe compacte, bine arcuite. Coada este in mod natural lunga, ascutita si purtata intr-o usoara curba ascendenta. Blana este scurta, luciosa, lipita de corp, cu culoarea de baza alb si cu pete negre sau rosii-inchise.
  Inaltime: 48-61 cm.
  Greutate: 20-29,5 kg.
 Temperament: Dalmatianul este un caine activ, vioi, care are o afinitate pentru cai si pentru alergat, in special pe langa vehicule. Este precaut cu strainii, dar prietenos si afectuos cu prietenii. Este un excelent caine de paza. Are forta de munca dar poate fi incapatanat.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: Dalmatianul are nevoie de un stapan experimentat in cresterea cainilor, activ, intr-o casa rurala sau din suburbii.
  Nevoi speciale: exercitii, dresaj pozitiv, curte ingradita, slujba sau activitate, lesa, socializare.
  Posibile probleme de sanatate: surzenie, epilepsie, displazie de sold, pietre la rinichi si vezica, alergii cutanate.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Dalmatian Timisoara; Dalmatian Arad; Dalmatian Oradea; Dalmatian Deva; Dalmatian Alba Iulia; Dalmatian Cluj; Dalmatian Zalau; Dalmatian Satu Mare; Dalmatian Baia Mare; Dalmatian Maramures; Dalmatian Bistrita; Dalmatian Mures; Dalmatian Sibiu; Dalmatian Valcea; Dalmatian Pitesti; Dalmatian Arges; Dalmatian Targoviste; Dalmatian Brasov; Dalmatian Suceava; Dalmatian Botosani; Dalmatian Neamt; Dalmatian Iasi; Dalmatian Vaslui; Dalmatian Bacau; Dalmatian Focsani; Dalmatian Buzau; Dalmatian Ploiesti; Dalmatian Galati; Dalmatian Braila; Dalmatian Tulcea; Dalmatian Constanta; Dalmatian Bucuresti; Dalmatian Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Dalmatian
Fotografii caine Dalmatian de vanzare
Back to content