Vand Dog Argentinian - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Dog Argentinian

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Dog Argentinian de vanzare
vanzari caine de paza Dog argentinian
Vand caine Dog Argentinian
Vand Dog Argentinian


                         

0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Dog Argentinian


 Nume alternative: Dogo argentino.
 Tara de origine: Argentina.
 Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata in anul 1928 de un doctor argentinian pentru a fi folosit la vanatoarea de animale mari. La formarea sa au participat caini din rase ca Mastiff, Bulldog, Bull Terrier, si vechii caini de lupte de Cordoba. Este un caine crescut pentru a lua urma mistretilor, apoi a-i ataca si a-i tine pana la sosirea vanatorului. Continua sa fie folosit pentru vanatoare, dar si pentru alte slujbe si ca animal de companie.
 Descriere fizica: este un caine mare, musculos, puternic, cu un corp putin mai lung decat este inalt. Are un cap mare, lat, cu botul scurt, lat; urechile mici lasate sunt pozitionate departat si pot fi taiate pentru a forma mici triunghiuri erecte sau lasate natural. Are un nas mare, negru ce poate avea pete roz si ochi migdalati, maronii inchisi pana la caprui inchisi. Are un piept adanc, picioare posterioare musculoase si coada naturala. Blana scurta, dreapta este alba, desi este permisa o pata neagra pe cap.
 Inaltime: 59-67.5 cm.
 Greutate: 36-45.5 kg.
 Temperament: un caine de incredere, afectuos cu prietenii si familia, dar precaut cu strainii. Este inteligent si ii place sa fie centrul atentiei. Este foarte usor de dresat si in general se bucura de timpul petrecut cu copiii.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainele apartinand acestei rase se descurca cel mai bine cu un stapan activ, experimentat in cresterea cainilor, intr-o casa din mediul rural. Atata timp cat este socializat, se descurca bine cu copiii.
 Nevoi speciale: dresaj pozitiv, socializare, protectie impotriva soarelui.
 Posibile probleme de sanatate: surzenie, displazie de sold, sensibilitate la soare.Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Dog Argentinian Timisoara; Dog Argentinian Arad; Dog Argentinian Oradea; Dog Argentinian Deva; Dog Argentinian Alba Iulia; Dog Argentinian Cluj; Dog Argentinian Zalau; Dog Argentinian Satu Mare; Dog Argentinian Baia Mare; Dog Argentinian Maramures; Dog Argentinian Bistrita; Dog Argentinian Mures; Dog Argentinian Sibiu; Dog Argentinian Valcea; Dog Argentinian Pitesti; Dog Argentinian Arges; Dog Argentinian Targoviste; Dog Argentinian Brasov; Dog Argentinian Suceava; Dog Argentinian Botosani; Dog Argentinian Neamt; Dog Argentinian Iasi; Dog Argentinian Vaslui; Dog Argentinian Bacau; Dog Argentinian Focsani; Dog Argentinian Buzau; Dog Argentinian Ploiesti; Dog Argentinian Galati; Dog Argentinian Braila; Dog Argentinian Tulcea; Dog Argentinian Constanta; Dog Argentinian Bucuresti; Dog Argentinian Giurgiu;


Interpet's InternationalVindem caine de paza Dog Argentinian
Fotografii Dog Argentinian
Dog Argentinian de vanzare
Back to content