Vand Dog Argentinian - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de rasa de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Follow Me on Pinterest
Dog Argentinian de vanzare, caine de paza
vanzari caine de paza Dog argentinian
Vand Dog Argentinian


  

Dog Argentinian


 Nume alternative: Dogo argentino.
 Tara de origine: Argentina.
 Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata in anul 1928 de un doctor argentinian pentru a fi folosit la vanatoarea de animale mari. La formarea sa au participat caini din rase ca Mastiff, Bulldog, Bull Terrier, si vechii caini de lupte de Cordoba. Este un caine crescut pentru a lua urma mistretilor, apoi a-i ataca si a-i tine pana la sosirea vanatorului. Continua sa fie folosit pentru vanatoare, dar si pentru alte slujbe si ca animal de companie.
 Descriere fizica: este un caine mare, musculos, puternic, cu un corp putin mai lung decat este inalt. Are un cap mare, lat, cu botul scurt, lat; urechile mici lasate sunt pozitionate departat si pot fi taiate pentru a forma mici triunghiuri erecte sau lasate natural. Are un nas mare, negru ce poate avea pete roz si ochi migdalati, maronii inchisi pana la caprui inchisi. Are un piept adanc, picioare posterioare musculoase si coada naturala. Blana scurta, dreapta este alba, desi este permisa o pata neagra pe cap.
 Inaltime: 59-67.5 cm.
 Greutate: 36-45.5 kg.
 Temperament: un caine de incredere, afectuos cu prietenii si familia, dar precaut cu strainii. Este inteligent si ii place sa fie centrul atentiei. Este foarte usor de dresat si in general se bucura de timpul petrecut cu copiii.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainele apartinand acestei rase se descurca cel mai bine cu un stapan activ, experimentat in cresterea cainilor, intr-o casa din mediul rural. Atata timp cat este socializat, se descurca bine cu copiii.
 Nevoi speciale: dresaj pozitiv, socializare, protectie impotriva soarelui.
 Posibile probleme de sanatate: surzenie, displazie de sold, sensibilitate la soare.

Interpet's InternationalVindem caine de rasa, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, catei Dog Argentinian
Prezentare galerie Dog Argentinian

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
Back to content | Back to main menu