Vand Dog de Bordeaux - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Dog de Bordeaux

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 1
Dog de Bordeaux de vanzare
Vand catei Dog de Bordeaux
Vand caine Dog de Bordeaux
Vand Dog de Bordeaux
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Dog de Bordeaux


 Nume alternative:
Mastiff francez.
 Tara de origine: Franta.
 Istoric: aceasta rasa foarte veche este urmasa a Mastiffilor romani. Dogul de Bordeaux este una dintre cele mai vechi rase franceze si a fost initial considerata trei rase separate: de Bordeaux, Paris si Toulouse. Era folosita de macelari si carciumari pentru paza proprietatilor, cat si pentru sporturile sangeroase, luptele cu animale mari cum ar fi ursi, jaguari si mistreti. Rasa a fost aproape de disparitie dupa Revolutia Franceza; multe exemplare au fost ucise pentru ca era considerat un caine al celor bogati. De asemenea, a fost pe cale de disparitie dupa Primul Razboi Mondial. Rasa a fost revitalizata in anii 1960 si 1970 si continua sa fie folosita atat ca gardian, cat si ca animal de companie.
 Descriere fizica: este un caine masiv, mai lung decat este inalt, puternic. Capul este mare si lat, cu un bot scurt si mandibula proeminenta. Are ochi mari, maronii si urechi mici, lasate. Fruntea este puternic ridata si are o coada lunga, ascutita spre varf. Blana scurta, dreapta poate fi de orice nuanta de cafeniu, variind de la mahon la Isabella, cu o masca neagra sau de aceeasi culoare.
 Inaltime: 56-66 cm.
 Greutate: 36-45,5 kg.
 Temperament: Dogul de Bordeaux este afectuos si prietenos cu familia, dar precaut cu strainii si deseori agresiv cu alti caini. Daca este bine socializat, se descurca bine cu copiii.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainele apartinand acestei rase se descurca cel mai bine la tara sau in suburbii cu un stapan activ, cu experienta in cresterea cainilor
 Nevoi speciale: socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, probleme respiratorii, displazie de sold, raie, probleme ale tiroidei.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Dog de Bordeaux Timisoara; Dog de Bordeaux Arad; Dog de Bordeaux Oradea; Dog de Bordeaux Deva; Dog de Bordeaux Alba Iulia; Dog de Bordeaux Cluj; Dog de Bordeaux Zalau; Dog de Bordeaux Satu Mare; Dog de Bordeaux Baia Mare; Dog de Bordeaux Maramures; Dog de Bordeaux Bistrita; Dog de Bordeaux Mures; Dog de Bordeaux Sibiu; Dog de Bordeaux Valcea; Dog de Bordeaux Pitesti; Dog de Bordeaux Arges; Dog de Bordeaux Targoviste; Dog de Bordeaux Brasov; Dog de Bordeaux Suceava; Dog de Bordeaux Botosani; Dog de Bordeaux Neamt; Dog de Bordeaux Iasi; Dog de Bordeaux Vaslui; Dog de Bordeaux Bacau; Dog de Bordeaux Focsani; Dog de Bordeaux Buzau; Dog de Bordeaux Ploiesti; Dog de Bordeaux Galati; Dog de Bordeaux Braila; Dog de Bordeaux Tulcea; Dog de Bordeaux Constanta; Dog de Bordeaux Bucuresti; Dog de Bordeaux Giurgiu;

Interpet's InternationalVindem caine de rasa, caine de paza Dog de Bordeaux
Fotografii Dog de Bordeaux
Back to content