Vand Dogo Canario - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Descrierea si caracteristicile raselor > Rasele de paza si aparare, molosi
Follow Me on Pinterest
Dogo canario de vanzare, Presa Canario
Vanzari caini de rasa Dogo Canario
Vand Dogo Canario
   

0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Dogo Presa Canario


 Nume alternative: Perro de presei canario, Dogo canario.
 Tara de origine: Insulele Canare.
 Istoric: aceasta rasa este nativa insulelor Canare, care includ Tenerife si Gran Canaria. Este considerata descendenta a Mastiffilor si cainilor de vite locali. Pe parcurusul secolelor al XVI-lea si al XVII-lea a fost foarte popular in zona sa natala, atunci cand era folosit pentru paza si manarea vitelor.
 Descriere fizica: Presa Canario este un caine mare. musculos si puternic, putin mai lung decat este inalt. Are un cap masiv, care este acoperit de o piele larga, ceea ce ii confera un aspect ridat. Are un bot scurt si lat, iar nasul este negru. Ochii de dimensiuni medii sunt ovali, caprui. Urechile de dimensiuni medii sunt lasate sau ridicate, pot fi taiate. Are un piept lat si o coada cu aspect de sabie. Pielea este groasa si libera, in special pe cap. si acoperita cu o blana scurta, dreapta. Este tigrat sau cafeniu, cu o masca neagra.
 Inaltime: 56-64 cm.
 Greutate: 40-50 kg.
 Temperament: este un caine calm. atent, sigur pe el. Este bland si afectuos cu familia sa, inclusiv cu copiii, dar precaut si distant fata de straini. Este retras. in general, se intelege cu cainii docili de sex opus.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan sau familie experimentata in cresterea cainilor intr-o casa din mediul suburban sau rural.
 Nevoi speciale: gradina ingradita, dresaj ferm dar pozitiv, lesa, socializare, supervizarea intalnirilor cu alte animale.
 Posibile probleme de sanatate: entropion, epilepsie, raie, displazie de sold si cot, hipotiroidism, osteocondrita disecanta, luxarea patelelor, spondilomielopatia cervicala caudala.Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, catei Dogo Canario
Galerie Dogo Canario

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
 
 
 
Back to content | Back to main menu