Vand Jagdterrier - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Jagdterrier

Caini de vanzare > Caini de vanatoare
Jagdterrier de vanzare
Jagdterrier de vanzare
Vand caine jagd terrier
Vand catei Jagdterrier
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


  Jagdterrier


Nume alternative: Terrier de vanatoare german, Jagdterrier german, Deutscher Jagdterrier.
Tara de origine: Germania.
Istoric: o rasa relativ tanara care a fost dezvoltata la inceputul secolului al XX-lea. Este folosita ca animal de vanatoare pentru o varietate de vanaturi, cum ar fi mistreti, bursuci, vulpi si nevastuici. In America de Nord a fost folosit pentru vanatoare de ratoni si veverite. Este deseori folosit impreuna cu copoi si pentru a alerga prada.
Descriere fizica: este un caine de talie medie, cu un corp ingust, cu aspect patrat. Botul este mai scurt decat craniul. Are un bot puternic. Ochii sunt mici, intunecati si pozitionati adanc in orbite; nasul este negru sau maroniu. Are un piept ingust si coada taiata. Blana este bogata, moale sau aspra, neagra, neagra si gri, sau maro cu pete mai deschise la nivelul sprancenelor, pieptului picioarelor si sub coada.
Inaltime: 33-41 cm.
Greutate: 7-10 kg.
Temperament: este un caine inteligent, rezistent si neinfricat cu o mare putere de munca. Desi iubitor cu familia sa, acest caine este precaut cu strainii si foarte protectiv. Unii considera ca Jagdterrierul este prea agresiv pentru a fi tinut ca animal de companie; altii nu sunt de acord cu acest lucru.
Nivel de activitate: ridicat.
Cel mai bun stapan: acest caine are nevoie de un stapan cu experienta, intr-un mediu rural sau suburban. Se descurca cel mai bine in situatiile in care i se ofera ocazia sa vaneze.
Nevoi speciale: exercitii, slujba sau activitate, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: niciuna cunoscuta.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Jagdterrier, jagd terrier Timisoara; Jagdterrier, jagd terrier Arad; Jagdterrier, jagd terrier Oradea; Jagdterrier, jagd terrier Deva; Jagdterrier, jagd terrier Alba Iulia; Jagdterrier, jagd terrier Cluj; Jagdterrier, jagd terrier Zalau; Jagdterrier, jagd terrier Satu Mare; Jagdterrier, jagd terrier Baia Mare; Jagdterrier, jagd terrier Maramures; Jagdterrier, jagd terrier Bistrita; Jagdterrier, jagd terrier Mures; Jagdterrier, jagd terrier Sibiu; Jagdterrier, jagd terrier Valcea; Jagdterrier, jagd terrier Pitesti; Jagdterrier, jagd terrier Arges; Jagdterrier, jagd terrier Targoviste; Jagdterrier, jagd terrier Brasov; Jagdterrier, jagd terrier Suceava; Jagdterrier, jagd terrier Botosani; Jagdterrier, jagd terrier Neamt; Jagdterrier, jagd terrier Iasi; Jagdterrier, jagd terrier Vaslui; Jagdterrier, jagd terrier Bacau; Jagdterrier, jagd terrier Focsani; Jagdterrier, jagd terrier Buzau; Jagdterrier, jagd terrier Ploiesti; Jagdterrier, jagd terrier Galati; Jagdterrier, jagd terrier Braila; Jagdterrier, jagd terrier Tulcea; Jagdterrier, jagd terrier Constanta; Jagdterrier, jagd terrier Bucuresti; Jagdterrier, jagd terrier Giurgiu;
Interpet's International
Caine Jagdterrier de vanzare
Fotografii catei Jagdterrier
Back to content