Vand Komondor - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Follow Me on Pinterest
Caine de rasa Komondor de vanzare pentru paza
Komondor de vanzare
Vand catei Komondor


    Komondor


 Tara de origine: Ungaria.
 Istoric: se crede ca acesta rasa este urmasa a cainilor tibetani veniti din Asia in Ungaria odata cu triburile nomade maghiare in jurul anului 900. A fost dezvoltat ca paznic pentru stolurile de pasari si continua sa faca acest lucru si in ziua de azi. Este, de asemenea, tinut ca animal de companie.
 Descriere fizica: este un caine mare, puternic, bine legat, cu un cap mare si ochi migdalati, maronii. Nasul este de obicei negru, desi un nas maro inchis sau gri este de asemenea acceptat. Urechile lasate sunt de dimensiuni medii, pieptul este adanc, iar coada este lunga si curbata. Blana dubla este deasa, are un strat inferior lanos, iar cel exterior este alb, cu parul formand multe corzi. Pielea este de culoare gri.
 Inaltime: 64-75 cm.
 Greutate: 46-74 kg.
 Temperament: este un caine calm, alert si protectiv. Este devotat familiei sale, dar este precaut cu strainii. Cu toate ca are o fire independenta, rareori are tendinta sa cutreiere singur.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: Komondorul are nevoie de un stapan ferm, cu experienta in cresterea cainilor, intr-o casa din mediul rural.
 Nevoi speciale: gradina imprejmuita, ingrijirea blanii, lesa, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, displazie de sold, alergii ale pielii.Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Komondor Timisoara; Komondor Arad; Komondor Oradea; Komondor Deva; Komondor Alba Iulia; Komondor Cluj; Komondor Zalau; Komondor Satu Mare; Komondor Baia Mare; Komondor Maramures; Komondor Bistrita; Komondor Mures; Komondor Sibiu; Komondor Valcea; Komondor Pitesti; Komondor Arges; Komondor Targoviste; Komondor Brasov; Komondor Suceava; Komondor Botosani; Komondor Neamt; Komondor Iasi; Komondor Vaslui; Komondor Bacau; Komondor Focsani; Komondor Buzau; Komondor Ploiesti; Komondor Galati; Komondor Braila; Komondor Tulcea; Komondor Constanta; Komondor Bucuresti; Komondor Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa, caine de paza, catei Komondor
Fotografii, poze Komondor

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
 
 
Back to content | Back to main menu