Vand Leonberger - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Leonberger

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Leonberger de vanzare
Catel Leonberger de vanzare
vand caine Leonberger
Vand caine de rasa Leonberger
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Leonberger


 Tara de origine: Germania.
 Istoric: rasa isi are originea in orasul Leonberger. Germania, unde este crescut din anul 1846. Rasa a fost dezvoltata din incrucisarea Terranova de Landseer, Saint Bernard, si Dogul de Pirinei intr-un efort de a produce un caine care sa semene cu leul care reprezenta emblema orasului. Leonbergerul a fost intotdeauna mai mult companion decat caine de munca. Aproape a disparut dupa Primul Razboi Mondial, dar rasa a fost revitalizata de iubitori.
 Descriere fizica: Leonberger este un caine puternic, bine proportionat cu un cap puternic care este mai lung decat lat. Varful botului este negru, iar urechile de dimensiuni medii sunt lasate. Coada este lunga si stufoasa. Blana dubla are un puf des si parul lung si impermeabil. Poate fi moale sau aspru si este ondulat, cel mai lung pe gat. piept si coada. Culorile variaza de la auriu la rosu-maroniu cu o masca inchisa la culoare sau neagra. Parul poate avea varfuri negre si mici pete albe pe piept si degete.
 Inaltime: 64-79 cm.
 Greutate: 47-59.5 kg.
 Temperament: este crescut ca animal de companie. Leonbergul este un excelent caine de familie: afectuos, jucaus, si foarte bun cu copiii. Este protectiv cu familia si casa.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: o familie activa intr-o casa suburbana sau rurala.
 Nevoi speciale: atentie, ingrijirea blanii, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: boala Addison, balonare, cancer, ectropion, entropion, displazie de sold si cot, hipotiroidism, osteocondrita disecanta.


Interpet's International

Vindem caine de rasa, caine de paza Leonberger
Fotografii caine Leonberger de vanzare
Back to content