Vand Teckel pitic - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Teckel pitic

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 6
Teckel Pitic de vanzare
Vand caine de rasa Teckel Pitic
Vand catei Teckel Pitic
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

  Teckel Pitic


 Nume alternative: Miniature Dachshund.
 Tara de origine: Germania.
 Istoric: se crede ca Teckelul este „un verisor” al Bassetului si ar putea sa fi existat inca din secolul al XVI-lea. Este probabil o incrucisare intre Terrieri. Rasa a fost crescuta pentru a vana bursuci si inca este folosita ca un caine de vanatoare, cat si ca animal de companie. A devenit popular in S.U.A. intre anii 1930 si 1940.
 Descriere fizica: este un caine compact, musculos cu un corp lung si picioare scurte. Are un cap alungit cu urechi lungi, lasate, piept adanc si o coada lunga. Exista doua varietati de talie: pitic si standard; si trei varietati de blana: cu blana dreapta, lunga sau sarmoasa. Blana este scurta si dreapta, lunga si catifelata, sau lunga si sarmoasa, cu par facial zbarlit. Poate fi rosu sau erem, sau negru, ciocolatiu, albastru sau cafeniu, cu puncte de culoarea bronzului. Exista, de asemenea, si o varietate de culoare "sare si piper" denumita "mistret", si cateva tipare, inclusiv cu picatele, tigrat si baltat.
 Inaltime (Pitic): nu exista standard.
 Greutate (Pitic): sub 5 kg.
Temperament: este un caine prietenos, socia si iubitor de distractie. Este inteligent, jucaus si afectuos.
 Nivel de activitate: moderat spre ridicat.
 Cel mai bun stapan: Teckelul se adapteaza la multe situatii de trai, inclusiv viata la oras sau la tara. Varietatea pitica este ideala pentru apartament.
 Nevoi speciale: ingrijirea blanii.
Posibile probleme de sanatate: balonare, epilepsie, hipotiroidism, afectiuni ale discurilor intervertebrale.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Teckel pitic Timisoara; Teckel pitic Arad; Teckel pitic Oradea; Teckel pitic Deva; Teckel pitic Alba Iulia; Teckel pitic Cluj; Teckel pitic Zalau; Teckel pitic Satu Mare; Teckel pitic Baia Mare; Teckel pitic Maramures; Teckel pitic Bistrita; Teckel pitic Mures; Teckel pitic Sibiu; Teckel pitic Valcea; Teckel pitic Pitesti; Teckel pitic Arges; Teckel pitic Targoviste; Teckel pitic Brasov; Teckel pitic Suceava; Teckel pitic Botosani; Teckel pitic Neamt; Teckel pitic Iasi; Teckel pitic Vaslui; Teckel pitic Bacau; Teckel pitic Focsani; Teckel pitic Buzau; Teckel pitic Ploiesti; Teckel pitic Galati; Teckel pitic Braila; Teckel pitic Tulcea; Teckel pitic Constanta; Teckel pitic Bucuresti; Teckel pitic Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Teckel Pitic
Fotografii Teckel Pitic
Back to content