Vand Welsh Corgi Cardigan - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de rasa de vanzare > Ciobanesti
Vand catei Welsh Corgi Cardigan
Welsh Corgi Caridgan de vanzare
Welsh Corgi Cardigan de vanzare


  
  Welsh Corgi Cardigan


 Tara de origine: Tara Galilor.
 Istoric: Corgi-ul a fost crescut in Cardiganshire, Tara Galilor, pentru manatul si pastoritul vitelor. A fost si un companion si un vanator de soareci. Este inrudit cu Dachshundul si considerat descendentul cainilor adusi in Tara Galilor de catre celti acum trei mii de ani. Este apropiat inrudit cu Pembroke Welsh Corgi. A fost vazut in S.U.A. pentru prima data in anii 1930, dar a capatat popularitate in ultimii ani.
 Descriere fizica: Cardigan Welsh Corgi are un corp lung, jos, solid cu un cap trapezoidal, urechi mari ridicate, si ochi caprui. Are un piept adanc si picioare anterioare puternice, arcuite. Coada lunga este stufoasa. Blana dubla are un strat inferior moale si un strat superior de lungime medie, de o varietate de culori si modele, inclusiv tigrat pe fond gri, rosu negru, albastru tigrat, cu sau fara pete. Pot exista zone albe pe gat, piept, picioare, bot, abdomen, varful cozii si fata. Unii au puncte sau masca neagra.
 Inaltime: 26.5 - 31.5 cm.
 Greutate: 11,5-17,5 kg.
Temperament: Cardiganul este deseori descris ca fiind un caine mare intr-un corp mic; este alert, inteligent si muncitor. Cardiganul este jucaus si afectuos cu prietenii si familia, dar precaut cu strainii. Poate prezenta comportament de caine ciobanesc cu copiii si cu alte animale.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: aceasta rasa are nevoie de un stapan experimentat cu cainii, activ si se adapteaza unei case din mediul rural, suburban sau urban.
 Nevoi speciale: atentie, exercitii, o slujba sau activitate organizata, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: atrofie retiniana progresiva.Interpet's International

Vindem caine de rasa, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, catei Welsh Corgi Cardigan
Fotografii, poze Welsh Corgi Cardigan

Cainii Ciobanesti

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 
Back to content | Back to main menu