Vand Welsh Corgi Pembroke - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Welsh Corgi Pembroke

Caini de vanzare > Ciobanesti > Ciobanesti 2
Vand Welsh Corgi Pembroke
Catei Welsh Corgi Pembroke
Corgi Pembroke de vanzare
Vand caine Welsh Corgi Pembroke
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com  Welsh Corgi Pembroke


Tara de origine: Tara Galilor.
Istoric: Pembroke-ul a fost dezvoltat in Pembrokeshire, Tara Galilor, ca un caine de ferma bun la orice, fiind folosit pentru manatul vitelor si pastoritul gastelor. Este considerat descendent al cainilor de tip Spitz adusi in Tara Galilor de tesatorii flamanzi. Astazi, este rareori folosit pentru slujba sa initiala. Este indeaproape inrudit cu Cardigan Welsh Corgi.
Descriere fizica: Pembroke-ul este un caine cu un corp lung, jos, puternic si picioare scurte si robuste. Are un cap de vulpe, cu urechi mari si erecte; ochi ovali, caprui si un nas negru. Are un piept adanc si este in mod natural lipsit de coada. Blana cu par de lungime medie este rosie, de culoarea zibelinei, cafenie, neagra, cu sau fara pete albe.
Inaltime: 25 - 30 cm.
Greutate: 11,5- 13.5 kg.
Temperament: asemenea Cardiganului, Pembroke este un caine mare intr-un corp mic. Este activ, inteligent, iubitor de distractie si se intelege bine cu aproape oricine. Cu toate ca se comporta bine cu copiii, ar trebui totusi supravegheat. Este un caine devotat familiei sale, dar poate fi destul de incapatanat.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: Pembroke-ul se descurca bine cu o familie activa, intr-o casa din mediul suburban sau rural.
Nevoi speciale: ingrijirea blanii, socializare, dresaj.
Posibile probleme de sanatate: calculi urinari, displazie de sold, hernie de disc, atrofie retiniana progresiva.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Corgi Pembroke Timisoara; Corgi Pembroke Arad; Corgi Pembroke Oradea; Corgi Pembroke Deva; Corgi Pembroke Alba Iulia; Corgi Pembroke Cluj; Corgi Pembroke Zalau; Corgi Pembroke Satu Mare; Corgi Pembroke Baia Mare; Corgi Pembroke Maramures; Corgi Pembroke Bistrita; Corgi Pembroke Mures; Corgi Pembroke Sibiu; Corgi Pembroke Valcea; Corgi Pembroke Pitesti; Corgi Pembroke Arges; Corgi Pembroke Targoviste; Corgi Pembroke Brasov; Corgi Pembroke Suceava; Corgi Pembroke Botosani; Corgi Pembroke Neamt; Corgi Pembroke Iasi; Corgi Pembroke Vaslui; Corgi Pembroke Bacau; Corgi Pembroke Focsani; Corgi Pembroke Buzau; Corgi Pembroke Ploiesti; Corgi Pembroke Galati; Corgi Pembroke Braila; Corgi Pembroke Tulcea; Corgi Pembroke Constanta; Corgi Pembroke Bucuresti; Corgi Pembroke Giurgiu;


Interpet's International
Vindem caine de rasa Corgi Pembroke
Fotografii Corgi Pembroke
Back to content