Vand Airedale Terrier - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de rasa de vanzare > Caini de vanatoare
Airedale terrier de vanzare
Airedale terrier de vanzare
Vand catei Airedale terrier


    Airdale Terrier


 Nume alternativ: Terrier de munca, de sport sau Terrier Bingley.
 Tara de origine: Marea Britanie.
 Istoric: cel mai mare dintre Terrierii britanici, Airdale-ul dateaza de la jumatatea anilor 1800, atunci cand Otterhoundul a fost incrucisat cu Terrierul negru cu cafeniu, care acum este disparut. A fost folosit pentru vanatoare animalelor mici si mai tarziu folosit pentru animale mari in Africa, India si America de Nord. Aceasta rasa a fost folosita si de catre politie si armata. Cateodata, rasa este numita si "regele Terrierilor".
 Descriere fizica: Airdale-ul este un caine de talie mare, cu conformatie corporala patrata, capul este lung si plat, egal ca lungime cu botul. Ochii sunt mici si negri, cu o expresie tipica terrierilor. Urechile au forma literei "V" si sunt situate pe partile laterale ale capului. Spatele este scurt, iar pieptul adanc. Coada este tinuta in sus, dar nu se curbeaza. Blana este dubla, cu un strat inferior moale si unul exterior dur, dens, aspru, care este tinut drept. Unele fire de par sunt usor incretite. Culoarea este cafenie cu negru, avand capul si urechile, partea inferioara a picioarelor, pieptul si abdomenul intotdeauna cafeniu. Partile laterale si superioare ale corpului sunt negre sau cenusiu inchis. Cateodata, se pot intalni fire de par roscate printre cele de par negru si o mica pata alba pe piept.
 Inaltime: 58.5-61 cm.
 Greutate: 20,5-23 kg.
 Temperament: cainii din aceasta rasa sunt paznici excelenti, fiind alerti si protectori, dar nu agresivi. Airedale Terrierul este mandru si curajos, cu un puternic instinct de vanator. Nu poate fi de incredere in preajma animalelor mici si ar trebui tinut sub supraveghere atunci cand este in compania copiilor mici, deoarece sunt foarte agitati.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: o familie sau persoana activa, care traieste intr-o casa din zona rurala sau suburbana.
 Nevoi speciale: miscare, periaj, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: displazie de sold, hipotiroidism, afectiuni ale pielii.Interpet's International
Vindem caine de rasa, vand catei, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, anunturi, catei Airedale terrier
Fotografii, imagini, poze, galerie foto Airedale terrier

Cainii de vanatoare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 
Back to content | Back to main menu