Vand Basset Hound - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Basset Hound

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 1
Basset Hound de vanzare
Basset Hound caine de rasa de vanzare
Vand caine Basset Hound
Vand caine de rasa Basset Hound
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Basset Hound


  Tara de origine: Franta.
   Istoric: Basset Houndul a fost dezvoltat in se al XVI-lea dintr-o varietate pitica a Saint Hubert Houndului. A fost crescut pentru a vana animale mici cu vanatorul mergand pe jos. Rasa a fost crescuta in principal de catre nobilime, dar a castigat popularitate printre oamenii de rand dupa Revolutia Franceza. Continua sa fie folosit pentru vanatoare, cat si ca animal de comapanie. In S.U.A. este cres in mod special ca animal de companie.
  Descriere fizica: este un caine de talie medie, cu picioare scurte. Are un cap mare si lat, care este acoperit cu piele ridata. Urechile late si foarte lungi sunt pozitionate jos pe cra iar ochii intunecati au pleoapele inferioare atarnande. Are un bot lung si un nas negru, cu nari mari. Blana este scurta si dreapta, si poate fi de orice culoare specifica copoilor. Basset Houndul are un miros extrem de dezvoltat. Doar Bloodhoundul il intrece in aceasta abilitate.
  Inaltime: 36 cm.
  Greutate: 23-30 kg.
 Temperament: acesti caini sunt prietenosi, sociabili si linistiti. Se inteleg bine cu aproape toata lumea, inclusiv cu alti caini. Rasa are un puternic instinct de vanator si tendinta sa cutreiere. Este un caine care latra foarte mult.
  Nivel de activitate: scazut spre moderat.
  Cel mai bun stapan: se descurca atat cu un stapan, cat si cu o familie, putandu-se adapta la orice conditii de trai, atat la oras, cat si la tara.
  Nevoi speciale: curatarea urechilor si a ochilor.
  Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, displazie de sold si cot, glaucom, trombopatii, probleme ale tiroidei, boala von Willebrand.


 Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Basset Hound Timisoara; Basset Hound Arad; Basset Hound Oradea; Basset Hound Deva; Basset Hound Alba Iulia; Basset Hound Cluj; Basset Hound Zalau; Basset Hound Satu Mare; Basset Hound Baia Mare; Basset Hound Maramures; Basset Hound Bistrita; Basset Hound Mures; Basset Hound Sibiu; Basset Hound Valcea; Basset Hound Pitesti; Basset Hound Arges; Basset Hound Targoviste; Basset Hound Brasov; Basset Hound Suceava; Basset Hound Botosani; Basset Hound Neamt; Basset Hound Iasi; Basset Hound Vaslui; Basset Hound Bacau; Basset Hound Focsani; Basset Hound Buzau; Basset Hound Ploiesti; Basset Hound Galati; Basset Hound Braila; Basset Hound Tulcea; Basset Hound Constanta; Basset Hound Bucuresti; Basset Hound Giurgiu;Interpet's International


Caine Basset Hound de vanzare
Fotografii Basset Hound de vanzare
Back to content