Du-te la conținut
Trimite email
Contact telefonic
Bichon Frise de vanzare
Caine de rasa Bichon Frise de vanzare

Vand Bichon Frise
+40 761 767 767
Lassiter64@gmail.com

Bichon Frise


Interpets International - Vanzari caini va ofera pui Bichon Frise, masculi si femele, varsta 2 luni. Monte controlate, parinti cu teste de sanatate la zi. Cateii Bichon Frise se vand cu vaccinuri si deparazitari la zi, carnet de sanatate. Gratuit oferim pasaport si microcip. Transport cu predare personala la domiciliul clientului. Prin contract oferim garantie de rasa si de sanatate.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta online.

Nume alternative: Bichon de Tenerife.
Tara de origine: Franta.
Istoric: aceasta rasa este atestata inca din secolul al XIV-lea, atunci cand navigatorii francezi au adus cu ei exemplare din Tenerife, Insulele Canare. Se crede ca acesti caini au ajuns in Tenerife datorita navigatorilor italieni care i-au oferit la schimb pentru alte bunuri. Asa cum este cazul tuturor Bichonilor, acesti caini au fost dezvoltati in regiunile mediteraneene in perioada Evului Mediu. Numit initial Bichon de Tenerife, a fost un favorit al nobilimii franceze in secolul al XVI-lea. Pana in secolul al XX-lea, devenise un caine foarte raspandit in Franta si era vazut deseori acompaniind flasnetarii sau luand parte la spectacole de circ. A primit noul nume in anii 1930. A fost vazut pentru prima oara in S.U.A. cam la jumatatea secolului al XX-lea.
Descriere fizica: este un caine mic, compact, indesat, cu un aspect pufos. Craniul este rotund, iar botul este mai scurt decat craniul, cu o mandibula puternica. Ochii rotunzi sunt negri sau maronii si au in jurul lor un halou intunecat. Urechile lasate sunt pozitionate sus pe craniu si sunt indreptate spre inainte. Are o coada de lungime medie, bogata, care se curbeaza peste spate. Blana este dubla, cu un puf des, moale si un strat exterior de lungime medie cu aspect de bumbac. Pe cap, barba, mustata, urechi si coada parul este abundent. Coloratia este in general alba, dar poate fi si galben inchis, crem sau culoarea piersicii in jurul urechilor si pe corp.
Inaltime: 25-28 cm.
Greutate: 4,5-6 kg.
Temperament: un caine bland, afectuos si jucaus care are o
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu un individ sau o familie intr-o casa din oras sau din suburbii.
Nevoi speciale: ingrijirea blanii, dresaj, socializare.
Posibile probleme de sanatate: boli autoimune, probleme ale vezicii urinare, cancer, boli oftalmologice, probleme renale, luxarea patelelor, alergii ale pielii.

"Bichon Frise n-o fi cel mai istet caine de pe glob, dar se revanseaza la capitolul aspect. Efectul gogoasa cere eforturi, nu gluma. Parul lui carliontat si hipoalergenic trebuie pieptanat pe spate ca sa stea drept. N-ar fi rau sa dati si cu un strop de fixativ cand nu se uita nimeni."

Va intereseaza si rasele de mai jos:


         


    


 
Interpet's International
Fotografii Bichon Frise de vanzare
Înapoi la cuprins