Vand Bulldog Francez - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Bulldog Francez

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 1
Vand caine Bulldog Francez
Vand catei Bulldog Francez
Caine Bulldog francez de vanzare
Bulldog Francez de vanzare
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Bulldog francez


 Nume alternative: Bouledogue Francais.
 Tara de origine: Franta.
 Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata ca animal de companie din Bulldogul englez pitic pe care muncitorii englezi plecati in cautare de slujbe mai bune l-au adus cu ei. Cainii lor au fost imperecheati cu rasele locale si rasa a devenit repede populara si la moda.
 Descriere fizica: este un caine musculos, compact, cu un corp greoi. Are un cap mare si patrat, cu nasul inclinat usor in sus, si bot puternic ridat. Urechile mari, erecte, sunt de descrise ca fiind asemanatoare cu ale liliacului. Pielea este moale si formeaza cute pe cap, gat si umeri. Coada este scurta si poate fi dreapta sau spiralata. Blana scurta, fina poate fi tigrata, cafenie, alba sau tigrat cu alb.
 Inaltime: 25,5-30,5 cm.
 Greutate: 8-12,5 kg.
 Temperament: este un caine afectuos, stabil, inteligent, dar care poate fi incapatanat. Se intelege bine cu marea majoritate a oamenilor, inclusvi cu strainii, copiii, dar si cu alte animale. Tinde sa fie cainele unei singure persoane.
 Nivel de activitate: scazut.
 Cel mai bun stapan: cainii acestei rase se  descurca bine la oras sau in suburbii si reprezinta companioni excelenti pentru per in varsta sau pentru cele sedentare.
 Nevoi speciale: protectie impotriva socului termic, supraveghere in apropierea apei.
 Posibile probleme  de  sanatate: atropie, probleme cu spatele, sindromul brahicefalic, val palatin alungit, soc termic.Interpet's International

Vindem caine de rasa Bulldog Francez
Fotografii Bulldog Francez de vanzare
Back to content