Vand Malamut de Alaska - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de rasa de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Follow Me on Pinterest
Malamut de Alaska de vanzare
Vand catei Malamut de Alaska
Vand caini de rasa Malamut de Alaska


   

Malamut de Alaska


  Tara de origine: S.U.A.
  Istoric: Malamutul este o rasa de caine de sanie crescuta de catre Mahlmeuti, un trib Inuit din Alaska de vest. Malamutii erau folositi pentru tractiunea saniilor si au fost crescuti pentru a putea lucra in conditii meteo dure, avand o rezistenta redutabila. Era mai mult un caine pentru transport greu si nu unul pentru cursele de sanii. Acum este crescut in principal pentru companie.
  Descriere fizica: Malamutul are o constructie robusta, cu pieptul adanc si un corp musculos. Capul este lat, adanc cu urechi triunghiulare, ridicate. Botul este larg si ochii migdalati sunt cafenii. Nasul este negru, maro sau alb. Coada este incolacita peste spate. Blana este dubla, cu stratul extern gros si aspru, care variaza in culoare de la alb simplu la combinatii de gri, negru, gri inchis si roscat, intotdeauna cu zone albe si masca.
  Inaltime: 58-64 cm.
  Greutate: 34-39 kg.
  Temperament: Malamutul este un caine bland, stoic si jucaus, un extraordinar animal de companie. Dresajul poate fi dificil pentru ca este un caine inteligent si care se plictiseste usor. Poate fi incapatanat. Se intelege bine cu aproape oricine, inclusiv cu copiii si alti caini.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: Malamutul are nevoie de un stapan activ intr-o casa dintr-o zona subur-bana sau rurala, preferabil intr-un climat mai rece.
  Nevoi speciale: climat rece, exercitii, ingrijirea blanii, dresaj.
  Posibile probleme de sanatate: volvulus gastric, chondrodisplazie, displazie de sold, atrofie retiniana progresiva, probleme cutanate.Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, catei Malamut de Alaska
Prezentare fotografii rasa de paza Malamut de Alaska

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
Back to content | Back to main menu