Vand Mastino Napoletano - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Mastino Napoletano

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
caine Mastino Napoletano de vanzare
Catei Mastino Napoletano de vanzare
Vand caine Mastino Napoletano
Vand Mastino Napoletano
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Mastino Napoletano


 Nume alternative: Mastino Napoletano, Mastiff italian, Neo.
 Tara de origine: Italia.
 Istoric: aceasta rasa este urmasa cainilor de razboi de tip Mastiff folositi de catre romani si in Orientul Mijlociu. A fost dezvoltat pentru a fi versatil, fiind utilizat ca paznic, manuitor de cirezi, caine de tractiune, vanator, paznic si companion. In ciuda vechimii, rasa nu a fost recunoscuta oficial decat dupa Al Doilea Razboi Mondial: exemplare din aceasta rasa nu au ajuns in alte parti ale Europei si America de Nord decat dupa anul 1970.
 Descriere fizica: Mastifful de Napoli este un caine mare, puternic, cu un corp mai lung decat inalt. Are un cap plat, masiv, care este acoperit cu falduri de piele, iar botul este mare, cu buze groase, facand ca partea anterioara a gurii sa aiba forma unei litere "V" inversate. Are ochi adanciti in orbite si un nas mare. Coada este subtire si poate fi taiata la doua treimi din lungimea sa. Pielea atarna, in special pe cap. iar parul este scurt si moale. Culoarea acestuia poate fi gri, plumburie, negru, mahon, maro-roscat, sau vargat cu aceste culori.
 Inaltime: 59-74 cm.
 Greutate: 49,5-79 kg.
 Temperament: este un caine puternic, protectiv, loial familiei sale. Este calm. dar poate avea o minte independenta.
 Nivel de activitate: scazut.
 Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine intr-o casa in suburbii sau la tara cu un stapan cu experienta in cresterea cainilor, care nu este pretentios.
 Nevoi speciale: capacitatea financiara de a face fata nevoilor pe masura cainelui, protectie de vremea calda, socializare, supervizare in preajma copiilor, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: cherry eye, probleme cardiace, displazie de sold, hipotiroidism, afectiuni ale sistemului imun, sensibilitate la caldura.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Mastino Napoletano Timisoara; Mastino Napoletano Arad; Mastino Napoletano Oradea; Mastino Napoletano Deva; Mastino Napoletano Alba Iulia; Mastino Napoletano Cluj; Mastino Napoletano Zalau; Mastino Napoletano Satu Mare; Mastino Napoletano Baia Mare; Mastino Napoletano Maramures; Mastino Napoletano Bistrita; Mastino Napoletano Mures; Mastino Napoletano Sibiu; Mastino Napoletano Valcea; Mastino Napoletano Pitesti; Mastino Napoletano Arges; Mastino Napoletano Targoviste; Mastino Napoletano Brasov; Mastino Napoletano Suceava; Mastino Napoletano Botosani; Mastino Napoletano Neamt; Mastino Napoletano Iasi; Mastino Napoletano Vaslui; Mastino Napoletano Bacau; Mastino Napoletano Focsani; Mastino Napoletano Buzau; Mastino Napoletano Ploiesti; Mastino Napoletano Galati; Mastino Napoletano Braila; Mastino Napoletano Tulcea; Mastino Napoletano Constanta; Mastino Napoletano Bucuresti; Mastino Napoletano Giurgiu;
Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza Mastino Napoletano
Fotografii Mastino Napoletano de vanzare
Back to content