Vand Rhodesian Ridgeback - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Follow Me on Pinterest
Rhodesian Ridgeback de vanzare
Rhodesian Ridgeback de vanzare
Vand caine de rasa Rhodesian Ridgeback


     

Rhodesian Ridgeback


  Nume alternative: Cainele leu, Ogarul leu african.
  Tara de origine: Africa de Sud.
  Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata atat in Africa de Sud, cat si in Zimbabwe de colonistii europeni. Este descendenta a cainilor locali crescuti de tribul Hottentot pentru a fi caini buni la toate in ferma, manarea animalelor, paza si vanatoarea de lei. A fost importata pentru prima oara in S.U.A. dupa cel de Al Doilea Razboi Mondial. In zilele noastre, este un popular caine de companie.
  Descriere fizica: un caine mare, musculos care este putin mai lung decat inalt. Are spatele si salele putemice, pieptul adanc, si o coada lunga, ascutita. Capul este mare, cu riduri pe frunte atunci cand cainele este alert. Urechile sunt de dimensiuni medii si purtate lasate, iar ochii mari sunt complementari in culoare cu blana. Are un bot lung, puternic, si un nas mare, negru. Blana scurta, aspra este de culoarea graului, variind de la erem la auriu sau rosu si maroniu. Poate avea mici pete albe pe piept si degete. Poate fi usor deosebit dupa creasta de pe spate, datorata celor doua vartejuri ale parului care creste in sens contrar restului.
  Inaltime: 61-68,5 cm.
  Greutate: 32-38,5 kg.
 Temperament: este un caine linistit si relaxat. Este devotat familiei, dar inteligent si inde asa ca dresajul s-ar putea sa se dovedeasca o provocare. Are un puternic instinct de vanatoare si nu poate fi de incredere in compania animalelor mici.
  Nivel de activitate: moderat.
  Cel mai bun stapan: are nevoie de un stapan experimentat, ferm, consecvent.
  Nevoi speciale: curte ingradita, lesa, so dresaj.
  Posibile probleme de sanatate: chisturi dermoide, displazie de sold.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Rhodesian Ridgeback Timisoara; Rhodesian Ridgeback Arad; Rhodesian Ridgeback Oradea; Rhodesian Ridgeback Deva; Rhodesian Ridgeback Alba Iulia; Rhodesian Ridgeback Cluj; Rhodesian Ridgeback Zalau; Rhodesian Ridgeback Satu Mare; Rhodesian Ridgeback Baia Mare; Rhodesian Ridgeback Maramures; Rhodesian Ridgeback Bistrita; Rhodesian Ridgeback Mures; Rhodesian Ridgeback Sibiu; Rhodesian Ridgeback Valcea; Rhodesian Ridgeback Pitesti; Rhodesian Ridgeback Arges; Rhodesian Ridgeback Targoviste; Rhodesian Ridgeback Brasov; Rhodesian Ridgeback Suceava; Rhodesian Ridgeback Botosani; Rhodesian Ridgeback Neamt; Rhodesian Ridgeback Iasi; Rhodesian Ridgeback Vaslui; Rhodesian Ridgeback Bacau; Rhodesian Ridgeback Focsani; Rhodesian Ridgeback Buzau; Rhodesian Ridgeback Ploiesti; Rhodesian Ridgeback Galati; Rhodesian Ridgeback Braila; Rhodesian Ridgeback Tulcea; Rhodesian Ridgeback Constanta; Rhodesian Ridgeback Bucuresti; Rhodesian Ridgeback Giurgiu;Interpet's International


Vindem caine de rasa, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, catei Rhodesian Ridgeback
Galerie foto Rhodesian Ridgeback

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
 
 
Back to content | Back to main menu