Vand Rottweiler - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Rottweiler

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Caine Rottweiler de vanzare
Vand caini de paza, catei Rottweiler
Vand caini Rottweiler
Vand caini Rottweiler
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Rottweiler


 Tara de origine:
Germania.
 Istoric: rasa a fost creata in orasul Rottweil ca un caine de munca multilateral. Este urmas al cainilor de vite romani, dar a fost folosit de armata si politie, ca manator de vite, caine de cautare si salvare, caine de paza si animal de companie.
 Descriere fizica: Rottweilerul este un caine mare, puternic, musculos, cu pieptul adanc, care este un pic mai lung decat este inalt. Are un cap lat: un bot scurt puternic; si urechi mici, lasate. Ochii sunt inchisi la culoare, migdalati. iar nasul este negru. Coada este taiata scurt, iar blana scurta, dreapta este neagra cu pete ruginii sau de culoarea mahonului.
 Inaltime: 56-69 cm.
 Greutate: 34-59 kg.
 Temperament: este un caine calm, curajos, muncitor, afectuos cu familia, dar distant fata de straini.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu un stapan experimentat in cresterea cainilor intr-o casa din suburbii sau de la tara.
 Nevoi speciale: socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: displazie de sold si cot, probleme renale, afectiuni neurologice.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Rottweiler Timisoara; Rottweiler Arad; Rottweiler Oradea; Rottweiler Deva; Rottweiler Alba Iulia; Rottweiler Cluj; Rottweiler Zalau; Rottweiler Satu Mare; Rottweiler Baia Mare; Rottweiler Maramures; Rottweiler Bistrita; Rottweiler Mures; Rottweiler Sibiu; Rottweiler Valcea; Rottweiler Pitesti; Rottweiler Arges; Rottweiler Targoviste; Rottweiler Brasov; Rottweiler Suceava; Rottweiler Botosani; Rottweiler Neamt; Rottweiler Iasi; Rottweiler Vaslui; Rottweiler Bacau; Rottweiler Focsani; Rottweiler Buzau; Rottweiler Ploiesti; Rottweiler Galati; Rottweiler Braila; Rottweiler Tulcea; Rottweiler Constanta; Rottweiler Bucuresti; Rottweiler Giurgiu;Interpet's InternationalVindem caine de rasa, caine de paza Rottweiler
Video Rottweiler de vanzare
Video Rottweiler de vanzare
Vanzari caini de rasa ROTTWEILER
Fotografii caini de vanzare Rottweiler
Back to content