Vand Schnauzer Pitic - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Schnauzer Pitic

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 3
Schnauzer Pitic de vanzare
Schnauzer Pitic catei de vanzare
Vand caine Schnauzer Pitic
Vand catei Schnauzer Pitic
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Schnauzer pitic


 Tara de origine: Germania.
 Istoric: Schnauzerul pitic a fost dezvoltat din varietatea standard spre sfarsitul secolului al XIX-lea, probabil prin imperecherea cu Affenpinscher si Poodle. Era folosit ca animal de ferma, in principal pentru a vana rozatoare. Pentru ca nu a fost selectionat sa vaneze in vizuine, temperamentul este intrucatva diferit de cel al terrierilor.
 Descriere fizica: Schnauzerul pitic este un caine mic, puternic, cu aspect patrat, care se aseamana cu varietatea standard. Capul este puternic si dreptunghiular, iar botul este egal in lungime cu capul. Ochii sunt mici, maronii, adanciti in orbite, iar urechile de forma literei "V" sunt mici, pliate in mod natural sau taiate pentru a fi tinute erecte. Coada este taiata, purtata sus. Blana dubla are un puf scurt si un par tare, sarmos, care poate fi sare si piper, negru sau negru si argintiu. Sprancenele puternic arcuite, barba si mustatile sunt caracteristici distinctive ale rasei.
 Inaltime: 30,5-35,5 cm.
 Greutate: 6,5-8 kg.
 Temperament: este un caine alert, vioi, inteligent. Este dornic sa faca pe placul stapanilor si loial familiei sale, indepartandu-se foarte rar. Se intelege bine cu marea majoritate a oamenilor si cainilor. Reactioneaza la sunete si miscari, asa ca este un bun caine de paza si nu este de incredere in compania animalelor mici. Este un caine care tinde sa se ataseze de o singura persoana.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: Schnauzerul pitic este un caine care se adapteaza marii majoritati a situatiilor de trai, atat din punct de vedere al mediului, rural, suburban sau oras, cat si al stapanului, sedentar sau activ.
 Nevoi speciale: ingrijirea blanii, stil de viata de interior, socializare.
 Posibile probleme de sanatate: alergii, diabet zaharat, probleme oftalmologice inclusiv cataracta si atrofie retiniana progresiva, melanom, miotonie congenitala, calculi urinari.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Schnauzer pitic Timisoara; Schnauzer pitic Arad; Schnauzer pitic Oradea; Schnauzer pitic Deva; Schnauzer pitic Alba Iulia; Schnauzer pitic Cluj; Schnauzer pitic Zalau; Schnauzer pitic Satu Mare; Schnauzer pitic Baia Mare; Schnauzer pitic Maramures; Schnauzer pitic Bistrita; Schnauzer pitic Mures; Schnauzer pitic Sibiu; Schnauzer pitic Valcea; Schnauzer pitic Pitesti; Schnauzer pitic Arges; Schnauzer pitic Targoviste; Schnauzer pitic Brasov; Schnauzer pitic Suceava; Schnauzer pitic Botosani; Schnauzer pitic Neamt; Schnauzer pitic Iasi; Schnauzer pitic Vaslui; Schnauzer pitic Bacau; Schnauzer pitic Focsani; Schnauzer pitic Buzau; Schnauzer pitic Ploiesti; Schnauzer pitic Galati; Schnauzer pitic Braila; Schnauzer pitic Tulcea; Schnauzer pitic Constanta; Schnauzer pitic Bucuresti; Schnauzer pitic Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Schnauzer Pitic
Fotografii Schnauzer Pitic
Back to content