Vand Schnauzer Urias - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Schnauzer Urias

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 4
Caine Schnauzer Urias de vanzare
Schnauzer Urias, pui, catei de vanzare
Vand caine Schnauzer Urias
Vand Schnauzer Urias
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Schnauzer urias


 Nume alternativ:
Reisenschnauzer, Munchener.
 Tara de origine: Germania.
 Istoric: Schanuzerul urias isi are originea in regiunile Bavaria si Wurttemberg din Germania, unde crescatorii de vite aveau nevoie de o versiune mai mare a Schnauzerului standard pentru a o folosi la manatul vitelor. A fost creata prin incrucisarea Schnauzerilor standard cu exemplare de Dog german, ciobanesti cu parul aspru si Bouvier de Flandra. Mai tarziu, a fost folosit ca animal de paza la fabricile de bere si depozite, cat si pe post de caine de politie si, in perioada Primului Razboi Mondial, caine al armatei. In perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial rasa a fost amenintata cu disparitia, dar impatimitii acesteia au reusit sa o revitalizeze.
 Descriere fizica: Schnauzerul urias este un caine mare. puternic, cu o constitutie patrata. Cu exceptia dimensiunilor, se aseamana cu Schnauzerul standard. Are un cap lung, puternic, ochi caprui inchis si un nas negru. Urechile sunt taiate erect sau in mod natural sunt mici. Coada este taiata scurt si purtata ridicata. Blana dubla este sarmoasa si deasa, cu barba si sprancene groase. Culorile pot fi sare si piper sau negru.
 Inaltime: 59 - 69 cm.
 Greutate: 25 - 36 kg.
Temperament: Schnauzerul urias este o rasa curajoasa, temperata si inteligenta. Este alert si protectiv. Desi este jucaus si bland cu pri-etenii si familia, poate reactiona daca este provocat. Cainele ar trebui sa fie tinut sub supraveghere atunci cand este in preajma copiilor sau altor animale.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: Schnauzerul urias se descurca bine cu o familie activa, dintr-un mediu rural sau suburban.
 Nevoi speciale: exercitii, dresaj pozitiv, periaj profesionist, socializare.
 Posibile probleme de sanatate: albinism, epilepsie, probleme oftalmologice, displazie de sold si cot, hipotiroidism, probleme renale.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Schnauzer Urias Timisoara; Schnauzer Urias Arad; Schnauzer Urias Oradea; Schnauzer Urias Deva; Schnauzer Urias Alba Iulia; Schnauzer Urias Cluj; Schnauzer Urias Zalau; Schnauzer Urias Satu Mare; Schnauzer Urias Baia Mare; Schnauzer Urias Maramures; Schnauzer Urias Bistrita; Schnauzer Urias Mures; Schnauzer Urias Sibiu; Schnauzer Urias Valcea; Schnauzer Urias Pitesti; Schnauzer Urias Arges; Schnauzer Urias Targoviste; Schnauzer Urias Brasov; Schnauzer Urias Suceava; Schnauzer Urias Botosani; Schnauzer Urias Neamt; Schnauzer Urias Iasi; Schnauzer Urias Vaslui; Schnauzer Urias Bacau; Schnauzer Urias Focsani; Schnauzer Urias Buzau; Schnauzer Urias Ploiesti; Schnauzer Urias Galati; Schnauzer Urias Braila; Schnauzer Urias Tulcea; Schnauzer Urias Constanta; Schnauzer Urias Bucuresti; Schnauzer Urias Giurgiu;Interpet's International

Vindem caine de rasa, caine de paza Schnauzer Urias
Fotografii caini Schnauzer urias de vanzare
Back to content