Vand Schnauzer Urias - Caini de rasa de vanzare

Go to content

Main menu:

Caini de rasa de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Follow Me on Pinterest
Schnauzer Urias de vanzare pentru companie sau paza
Schnauzer Urias, pui, catei de vanzare
Vand Schnauzer Urias


    

Schnauzer urias


 Nume alternativ:
Reisenschnauzer, Munchener.
 Tara de origine: Germania.
 Istoric: Schanuzerul urias isi are originea in regiunile Bavaria si Wurttemberg din Germania, unde crescatorii de vite aveau nevoie de o versiune mai mare a Schnauzerului standard pentru a o folosi la manatul vitelor. A fost creata prin incrucisarea Schnauzerilor standard cu exemplare de Dog german, ciobanesti cu parul aspru si Bouvier de Flandra. Mai tarziu, a fost folosit ca animal de paza la fabricile de bere si depozite, cat si pe post de caine de politie si, in perioada Primului Razboi Mondial, caine al armatei. In perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial rasa a fost amenintata cu disparitia, dar impatimitii acesteia au reusit sa o revitalizeze.
 Descriere fizica: Schnauzerul urias este un caine mare. puternic, cu o constitutie patrata. Cu exceptia dimensiunilor, se aseamana cu Schnauzerul standard. Are un cap lung, puternic, ochi caprui inchis si un nas negru. Urechile sunt taiate erect sau in mod natural sunt mici. Coada este taiata scurt si purtata ridicata. Blana dubla este sarmoasa si deasa, cu barba si sprancene groase. Culorile pot fi sare si piper sau negru.
 Inaltime: 59 - 69 cm.
 Greutate: 25 - 36 kg.
Temperament: Schnauzerul urias este o rasa curajoasa, temperata si inteligenta. Este alert si protectiv. Desi este jucaus si bland cu pri-etenii si familia, poate reactiona daca este provocat. Cainele ar trebui sa fie tinut sub supraveghere atunci cand este in preajma copiilor sau altor animale.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: Schnauzerul urias se descurca bine cu o familie activa, dintr-un mediu rural sau suburban.
 Nevoi speciale: exercitii, dresaj pozitiv, periaj profesionist, socializare.
 Posibile probleme de sanatate: albinism, epilepsie, probleme oftalmologice, displazie de sold si cot, hipotiroidism, probleme renale.


Interpet's International

Vindem caine de rasa, caine de paza, ciobanesc, caine de companie, catei Schnauzer Urias
Galerie foto Schnauzer urias

Cainii de paza si aparare

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

 
Back to content | Back to main menu