Vand Setter Irlandez - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Setter Irlandez

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 4
Setter Irlandez de vanzare
Irish Setter de vanzare
Vand caine Setter Irlandez
Vand catei Setter Irlandez
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Setter Irlandez


  Tara de origine: Irlanda.
  Istoric: Setterul irlandez a fost probabil creat din Setterii, Spanielii si Pointerii englezi si Setteri Gordon in secolul al XVIII-lea pentru a fi folosit la vanatoarea de pasari de munte. In acea perioada, au fost crescute atat exemplare complet roscate, cat si rosu si alb; in zilele noastre, Setterul irlandez rosu si alb este considerat, de multe registre, o rasa separata.
  Descriere fizica: Setterul irlandez este un caine de marime medie spre mare, atletic, putin mai lung decat inalt. Capul este alungit; ochii migdalati sunt maronii; nasul este negru, iar urechile sunt purtate lasat. Coada este ascutita. Blana moderat de lunga este mai bogata si matasoasa la urechi, pe partea posterioara a picioarelor si coapselor, pe coada, pe abdomen si pe piept. Blana poate fi de culoarea mahonului sau castanie si poate avea zone albe pe piept, gat si degete.
  Inaltime: 62,5-67.5 cm.
  Greutate: 27-31.5 kg.
  Temperament: acest caine este foarte prietenos, voios si sociabil. Nu este niciodata ostil si se intelege foarte bine cu copiii si cu alti caini. Este activ si jucaus chiar si cand este adult.
  Nivel de activitate: ridicat.
  Cel mai bun stapan: se descurca cel mai bine cu un stapan activ, intr-o casa din mediu suburban sau rural.
  Nevoi speciale: atentie, exercitii, curte ingradita, lesa, ingrijirea blanii.
  Posibile probleme de sanatate: probleme oftalmologice, displazie de sold, hipotiroidism, osteosarcom.Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Setter Timisoara; Setter Arad; Setter Oradea; Setter Deva; Setter Alba Iulia; Setter Cluj; Setter Zalau; Setter Satu Mare; Setter Baia Mare; Setter Maramures; Setter Bistrita; Setter Mures; Setter Sibiu; Setter Valcea; Setter Pitesti; Setter Arges; Setter Targoviste; Setter Brasov; Setter Suceava; Setter Botosani; Setter Neamt; Setter Iasi; Setter Vaslui; Setter Bacau; Setter Focsani; Setter Buzau; Setter Ploiesti; Setter Galati; Setter Braila; Setter Tulcea; Setter Constanta; Setter Bucuresti; Setter Giurgiu;Interpet's International
Vindem caine de rasa Setter Irlandez
Fotografii Setter Irlandez
Back to content