Vand Shar-Pei - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Shar-Pei

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 4
Shar-Pei de vanzare
Shar-Pei de vanzare
Caine de vanzare Shar Pei
Vand catei Shar-Pei
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Shar-Pei


 Nume alternative: Shar-pei.
 Tara de origine: China.
 Istoric: Shar-Peiul chinezesc este considerat o rasa antica, care ar fi aparut in regiunea din jurul micului sat Tai Li din provincia Guangdong in timpul Dinastiei Han (cca. 200 i.Hr.). Statui care seamana foarte mult cu cainii actuali au fost datate ca apartinand acestei perioade, iar un manuscris chinezesc din secolul al XIII-lea face referire la un caine ridat, cu caracteristici asemanatoare cu acelea ale unui Shar-Pei. Se crede ca Shar-Peiul a fost dezvoltat ca un caine bun la toate. Desi a fost la un moment dat aproape de disparitie, acum este un animal de companie foarte popular.
 Descriere fizica: Shar-Peiul este un caine de talie medie, cu un corp compact, patrat. Cea mai caracateristica trasatura a sa este pielea care ii acopera capul si corpul, si care creeaza sute de riduri. Are un bot oval. cateodata denumit bot de hipopotam, urechi mici si o coada ridicata. Limba si buzele sunt de culoare albastru inchis. Blana este de doua lipuri: scurta sau lunga, care nu ar trebui sa depaseasca insa 2.5 cm in lungime. Blana poate fi de orice culoare uniforma sau neagra.
 Inaltime: 46 - 51 cm.
 Greutate: 20 - 27 kg.
 Temperament: este un caine alert, serios si inteligent. Este afectuos si devotat familiei, dar precaut cu strainii. Prefera compania oamenilor fata de cea a altor caini si poate fi retras.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cel mai bun proprietar pentru acest caine este o persoana activa cu o casa intr-o zona suburbana sau rurala.
 Nevoi speciale: miscare, socializare, dresaj, curatarea ridurilor.
 Posibile probleme de sanatate: amiloidoza, cancer, probleme ale sistemului imunitar, febra Shar-Pei.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Shar Pei Timisoara; Shar Pei Arad; Shar Pei Oradea; Shar Pei Deva; Shar Pei Alba Iulia; Shar Pei Cluj; Shar Pei Zalau; Shar Pei Satu Mare; Shar Pei Baia Mare; Shar Pei Maramures; Shar Pei Bistrita; Shar Pei Mures; Shar Pei Sibiu; Shar Pei Valcea; Shar Pei Pitesti; Shar Pei Arges; Shar Pei Targoviste; Shar Pei Brasov; Shar Pei Suceava; Shar Pei Botosani; Shar Pei Neamt; Shar Pei Iasi; Shar Pei Vaslui; Shar Pei Bacau; Shar Pei Focsani; Shar Pei Buzau; Shar Pei Ploiesti; Shar Pei Galati; Shar Pei Braila; Shar Pei Tulcea; Shar Pei Constanta; Shar Pei Bucuresti; Shar Pei Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa catei Shar-Pei
Fotografii Shar-Pei
Back to content