Vand Spitz Japonez - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Spitz Japonez

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 5
Spitz Japonez de vanzare
Vand caine de rasa Spitz Japonez
Vand Spitz Japonez
Vand catei Spitz Japonez
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


  Spitz Japonez
 Nume alternative: Nihon Suppittsu.
 Tara de origine: Japonia.
 Istoric: Spitzul japonez a fost dezvoltat in Japonia in anii 1920-1930, prin incrucisarea mai multor rase de Spitz, printre care si Spitzul German, Spitzul Finlandez etc. A fost recunoscut ca rasa de majoritatea Federatiilor Chinologice, mai putin cea americana AKC, din cauza asemanarii cu Spitzul Pitic German, Cainele Eskimo American si Samoyed. Chiar daca este o rasa relativ noua, a devenit in scurt timp foarte popular in special din cauza temperamentului echilibrat.
Descriere fizica: Spitzul Japonez este un caine de talie mica spre medie. Blana este densa si de o culoare alba, semne de alta culoare nu sunt permise. Exista mai multe standarde pentru aceasta rasa, dar toate sunt in comun acord ca Spitzul Japonez trebuie sa aiba talia mai mare decat un Pomeranian si mai mica decat un Spiz mediu.
Inaltime: 30 - 38 cm.
Greutate: 4-6 kg.
Temperament: Spitzul Japonez este un caine atent, echilibrat si inteligent. Atent cu familia si precaut cu straini. Semnalizeaza la straini si alte animale necunoscute, foarte afectuos cu familia si retras fata de alte vietuitoare.
Nivel de activitate: moderat.
Cel mai bun stapan: Cel mai bun proprietar pentru un Spitz Japonez este o persoana cu activitate medie, intr-o zona urbana, suburbana sau rurala. Se adapteaza la viata din apartamanet foarte bine ca si la viata intr-o casa, la curte.
Nevoi speciale: miscare, socializare, dresaj, intretinerea blanii, curatarea urechilor.
Posibile probleme de sanatate: otita, patella luxatio.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Spitz Japonez Timisoara; Spitz Japonez Arad; Spitz Japonez Oradea; Spitz Japonez Deva; Spitz Japonez Alba Iulia; Spitz Japonez Cluj; Spitz Japonez Zalau; Spitz Japonez Satu Mare; Spitz Japonez Baia Mare; Spitz Japonez Maramures; Spitz Japonez Bistrita; Spitz Japonez Mures; Spitz Japonez Sibiu; Spitz Japonez Valcea; Spitz Japonez Pitesti; Spitz Japonez Arges; Spitz Japonez Targoviste; Spitz Japonez Brasov; Spitz Japonez Suceava; Spitz Japonez Botosani; Spitz Japonez Neamt; Spitz Japonez Iasi; Spitz Japonez Vaslui; Spitz Japonez Bacau; Spitz Japonez Focsani; Spitz Japonez Buzau; Spitz Japonez Ploiesti; Spitz Japonez Galati; Spitz Japonez Braila; Spitz Japonez Tulcea; Spitz Japonez Constanta; Spitz Japonez Bucuresti; Spitz Japonez Giurgiu;Interpet's International
Vindem caine de rasa Spitz Japonez
Fotografii Spitz Japonez
Back to content