Vand Spitz Pomeranian si Spitz German - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Spitz Pomeranian si Spitz German

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 4
Spitz German de vanzare
Vand catei Spitz Pomeranian
Vand caine Spitz german
Vand catei Spitz German si Pomeranian
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


  Spitz Pomeranian


 Nume alternative:  Poms, Spitz german toy.
 Ţara de origine:  Germania.
 Istoric: se spune ca aceasta rasa isi are originile in Pomerania, o provincie din estul Germaniei. Se considera, in general, ca este descen a cainilor germani de tip Spitz care erau folositi pentru a trage sanii si pentru manatul oilor. A fost selectionat pentru a avea talia actuala in secolul al XIX-lea si era foarte apre de catre Regina Victoria. A ajuns pentru prima oara in S.U.A. spre sfarsitul secolului al XIX-lea.
 Descriere fizica:  este un caine mic, cu un as de vulpe si urechi mici, erecte. Are un cap trapezoidal; ochi intunecati, migdalati; si un bot scurt, conic. Coada i se curbeaza peste  spate si are niste picioare mici, compacte. Are o blana dubla cu puful gros si moale si un strat exterior bogat si drept. Blana poate fi de orice culoare, dar unele dintre cele mai in sunt rosu, portocaliu, crem, zibelina, si negru cu cafeniu.
 Inaltime:  20-28 cm.
 Greutate:  1 , 5-3  kg.
 Temperament:  este un caine sociabil, in si foarte usor de dresat. Daca nu este socializat, s-ar putea sa se manifeste destul de neprietenos fata de straini sau chiar fata de prieteni. Este un caine foarte curat, unii de- scriindu-1 ca asemanator unei pisici. Este protector si un caine de paza excelent.
 Nivel de activitate:  moderat.
 Cel mai bun stapan:  acesti caini se adapteaza foarte bine vietii la oras. Se descurca cel mai bine in camine doar cu adulti.
 Nevoi speciale:  ingrijirea blanii, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: afectiuni dentare, luxarea patelelor, persistenta canalu arterial, atrofie retiniana progresiva, co traheal.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Pomeranian Timisoara; Pomeranian Arad; Pomeranian Oradea; Pomeranian Deva; Pomeranian Alba Iulia; Pomeranian Cluj; Pomeranian Zalau; Pomeranian Satu Mare; Pomeranian Baia Mare; Pomeranian Maramures; Pomeranian Bistrita; Pomeranian Mures; Pomeranian Sibiu; Pomeranian Valcea; Pomeranian Pitesti; Pomeranian Arges; Pomeranian Targoviste; Pomeranian Brasov; Pomeranian Suceava; Pomeranian Botosani; Pomeranian Neamt; Pomeranian Iasi; Pomeranian Vaslui; Pomeranian Bacau; Pomeranian Focsani; Pomeranian Buzau; Pomeranian Ploiesti; Pomeranian Galati; Pomeranian Braila; Pomeranian Tulcea; Pomeranian Constanta; Pomeranian Bucuresti; Pomeranian Giurgiu;
Interpet's International
Vindem caine de rasa Spitz Pomeranian si Spitz German
Fotografii Spitz German
Back to content