Vand Tchiorny Terrier - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Tchiorny Terrier

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 2
Vand caine Tchiorny Terrier
Tchiorny terrier, Terrier negru rusesc de vanzare
Terrier mare rusesc de vanzare
Vand caine de rasa Tchiorny Terrier
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Terrier rusesc negru


 Nume alternative: Blackies, Tchiorny terrier
 Tara de origine: Rusia.
 Istoric: Terrierul negru rusesc a fost dezvoltat pentru prima oara in anul 1930 de armata rusa prin incrucisarea Rottweilerului, Schnauzerului urias si Airdale Terrierului in incercarea de obtinere a unui caine multilateral. Acesti caini au fost folositi ca gardieni, manatori de animale si caini de sanie.
Descriere fizica: este un caine puternic de dimensiuni mari, musculos care este doar putin mai lung decat este inalt. Capul este lung, cu un craniu plat si un bot trapezoidal puternic, cu nasul negru. Ochii sunt mici si intunecati, iar urechile scurte si triunghiulare. Pieptul este adanc. Blana dubla variaza in lungime de la 4 la 10 cm si acopera intregul corp. Are un puf des si par sarmos. Cainii cu parul mai scurt il au drept in vreme ce exemplarele cu parul ceva mai lung il au sarmos cu barba, sprancene si mustata. Blana poate fi neagra sau neagra cu fire gri.
 Inaltime: 66-84 cm.
 Greutate: nu exista standard.
 Temperament: Terrierul negru rusesc este un caine alert si energic, afectuos si bland cu familia, dar protector si precaut cu strainii. Este stabil si destul de adaptabil.
 Nivel de activitate: ridicat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa au nevoie de un stapan cu experienta in cresterea cainilor. Se poate adapta la orice mediu atata timp cat are parte de miscare din plin.
 Nevoi speciale: atentie. ingrijirea blanii, socializare, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: probleme oculare, displazie de sold si cot.


 
Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:
 
Tchiorny terrier Timisoara; Tchiorny terrier Arad; Tchiorny terrier Oradea; Tchiorny terrier Deva; Tchiorny terrier Alba Iulia; Tchiorny terrier Cluj; Tchiorny terrier Zalau; Tchiorny terrier Satu Mare; Tchiorny terrier Baia Mare; Tchiorny terrier Maramures; Tchiorny terrier Bistrita; Tchiorny terrier Mures; Tchiorny terrier Sibiu; Tchiorny terrier Valcea; Tchiorny terrier Pitesti; Tchiorny terrier Arges; Tchiorny terrier Targoviste; Tchiorny terrier Brasov; Tchiorny terrier Suceava; Tchiorny terrier Botosani; Tchiorny terrier Neamt; Tchiorny terrier Iasi; Tchiorny terrier Vaslui; Tchiorny terrier Bacau; Tchiorny terrier Focsani; Tchiorny terrier Buzau; Tchiorny terrier Ploiesti; Tchiorny terrier Galati; Tchiorny terrier Braila; Tchiorny terrier Tulcea; Tchiorny terrier Constanta; Tchiorny terrier Bucuresti; Tchiorny terrier Giurgiu;


Interpet's International

Vindem caine de rasa, caine de paza Tchiorny Terrier, Terrier mare rusesc
Fotografii caine Tchiorny Terrier de vanzare
Back to content