Vand Terranova - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Terranova

Caini de vanzare > Caini de paza > Caini de paza si aparare 4
Caine Terranova de vanzare
Caine de rasa Terranova de vanzare
Vand caine Terranova
Vand catei Terranova
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com

Terranova


 Tara de origine: Canada.
 Istoric: Desi nu se cunosc foarte multe in legatura cu istoria acestei rase, unii cred ca are ca stramosi Dogul de Pirinei crescut de pescarii din Canada. A fost dezvoltata ca o rasa pentru tractiune si munca pe insula Newfoundland, de pe coasta estica a Canadei. Cainii erau folositi pentru tractarea franghiilor si plaselor, si pentru salvarea oamenilor din apa.
 Descriere fizica: Terranova este un caine mare, puternic, cu un cap si bot mare, buze pendulante si ochi intunecati. Are urechile lasate si coada lunga atarna atunci cand este relaxata. Blana dubla groasa este neagra, maro sau gri, cu sau fara pete albe. Tipul Landseer este alb cu pete negre.
 Inaltime: 65-70 cm.
 Greutate: 46-67,5 kg.
 Temperament: Terranova este un caine bland, excelent cu copiii. Iubeste apa si sunt cunoscute cazuri in care caini din aceasta rasa au incercat sa salveze inotatori chiar daca acestia nu erau in pericol.
 Nivel de activitate: Moderat.
 Cel mai bun stapan: Cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine intr-un camin din mediu rural sau suburban, cu un stapan nepretentios.
 Nevoi speciale: Capacitatea financiara de a face fata nevoilor cainelui, ingrijirea blanii, supervizarea in preajma apei astfel incat sa nu raneasca fara sa vrea inotatorii, dresaj.
 Posibile probleme de sanatate: alergii ale pielii, displazie de sold si cot, hipotiroidism.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Terranova Timisoara; Terranova Arad; Terranova Oradea; Terranova Deva; Terranova Alba Iulia; Terranova Cluj; Terranova Zalau; Terranova Satu Mare; Terranova Baia Mare; Terranova Maramures; Terranova Bistrita; Terranova Mures; Terranova Sibiu; Terranova Valcea; Terranova Pitesti; Terranova Arges; Terranova Targoviste; Terranova Brasov; Terranova Suceava; Terranova Botosani; Terranova Neamt; Terranova Iasi; Terranova Vaslui; Terranova Bacau; Terranova Focsani; Terranova Buzau; Terranova Ploiesti; Terranova Galati; Terranova Braila; Terranova Tulcea; Terranova Constanta; Terranova Bucuresti; Terranova Giurgiu;Interpet's InternationalVindem caine de rasa, caine de paza Terranova
Fotografii caine Terranova de vanzare
Back to content