Vand Whippet - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Whippet

Caini de vanzare > Ogari
Whippet de vanzare
Catei de rasa Whippet de vanzare
Vand caine Whippet
Vand catei Whippet
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


  Whippet


 Tara de origine: Marea Britanie.
 Istoric: aceasta rasa a fost dezvoltata acum mai bine de o suta de ani pentru curse si pentru vanatoarea soarecilor. Este considerat des rezultat al incrucisarii diferitilor terrieri, ogari, ogar italian si s-ar putea si Cainele faraonilor.
 Descriere fizica: este un caine de talie mica spre medie, elegant si musculos. Whippetul este egal sau un pic mai mare in lungime in comparatie cu inaltimea sa. Are un cap lung, ingust si un bot puternic, lung. Are ochi mari, intunecati, nas negru, si urechi mici, ridicate. Are un gat lung si o coada lunga, ascutita. Blana scurta, dreapta poate fi de orice culoare.
 Inaltime: 45.5-56 cm.
 Greutate: 9-13 kg.
Temperament: este un animal prietenos si sociabil care se intelege bine cu toata lumea, inclusiv cu copiii si cu alti caini. Are un instinct de vanatoare pronuntat si va urmari un animal mic. Este inteligent si poate fi destul de activ.
 Nivel de activitate: moderat.
 Cel mai bun stapan: cainii din aceasta rasa se descurca cel mai bine cu o familie sau un individ activ si este adaptabili atat la viata la oras, cat si la cea de la tara.
 Nevoi speciale: atentie, curte ingradita, lesa, protectie impotriva frigului.
 Posibile probleme de sanatate: probleme de displazie de sold si cot, patella luxatio.Interpet's International
Vindem caine de rasa Whippet
Fotografii Whippet
Back to content