Vand Yorkshire Terrier - Caini de rasa de vanzare, caine de vanzare

Go to content

Vand Yorkshire Terrier

Caini de vanzare > Caini talie mica si de companie > Caini de companie 4
Yorkshire terrier de vanzare
Yorkshire terrier de vanzare pentru companie sau expozitii
Vand caini Yorkie
Vand catei Yorkshire terrier
0761 767 767

Email: Lassiter64@gmail.com


Yorkshire Terrier  Nume alternative:  Yorkie.
  Tara de origine:  Marea Britanie.
  Istoric:  acest caine a fost crescut initial pentru a vana sobolanii din minele si morile de bumbac din Yorkshire, Anglia. Era popular printre cei din clasa muncitoare, in special printre tesa Mai tarziu a devenit un animal de com la moda in epoca Victoriana. Denumit initial Terrier scotian cu par rupt, rasa a fost redenumita Yorkshire Terrier in anul 1870. Este urmas al Waterside Terrierului, Vechiului Terrier englez negru si cafeniu, Terrierului englez cu blana aspra, Paisley Terrierului si Clysdale Terrierului. A ajuns pentru prima data in S.U.A. in anii 1870.
  Descriere fizica:  un caine foarte mic, bine echilibrat, cu proportii patrate si un cap purtat  inalt. Craniul este mic si plat, botul este conic, cu un nas butonat, mic si negru. Urechile erecte in mod natural sunt mici si au forma literei „V”. Coada este purtata un pic mai ridicata de nivelul spatelui. Blana distinctiva este lunga, matasoasa, si lucioasa, cu carare pe mijlocul spatelui si atarnand direct pe podea. Parul lung de pe cap este impartit in doua sau legat cu o funda. Parul de pe bot este lung si se amesteca cu cel de pe piept. Puii se nasc negri cu cafeniu, dar cam la varsta de doi ani isi dezvolta coloristica caracteristica de albastru otel si cafeniu.
  Inaltime:  10,5-23 cm.
 Greutate:  Talie normala 3-3,5 kg.
 Temperament:  acest mic Yorkie este un adevarat Terrier, in ciuda dimensiunilor sale reduse este curajos si hotarat. Tinde sa se intelega bine cu toata lumea, inclusiv cu copiii si alte animale, dar poate deveni insistent si ciupitor daca nu este bine socializat si dresat.
  Nivel de activitate:  moderat.
  Cel mai  bun  stapan: acesta este un caine adaptabil care se descurca bine intr-o casa in oras sau in suburbii. Este un excelent caine de apartament.
  Nevoi speciale:  ingrijire dentara, ingrijirea blanii, socializare, supravegherea intalnirilor cu copiii si animale mai mari, dresaj.
  Posibile probleme de sanatate:  probleme dentare, hipoglicemie, boala Legg-Perthes, sunt hepatic, luxarea patelelor.


Transporturi cu predare personala in urmatoarele localitati sau localitati limitrofe:

Yorkshire terrier Timisoara; Yorkshire terrier Arad; Yorkshire terrier Oradea; Yorkshire terrier Deva; Yorkshire terrier Alba Iulia; Yorkshire terrier Cluj; Yorkshire terrier Zalau; Yorkshire terrier Satu Mare; Yorkshire terrier Baia Mare; Yorkshire terrier Maramures; Yorkshire terrier Bistrita; Yorkshire terrier Mures; Yorkshire terrier Sibiu; Yorkshire terrier Valcea; Yorkshire terrier Pitesti; Yorkshire terrier Arges; Yorkshire terrier Targoviste; Yorkshire terrier Brasov; Yorkshire terrier Suceava; Yorkshire terrier Botosani; Yorkshire terrier Neamt; Yorkshire terrier Iasi; Yorkshire terrier Vaslui; Yorkshire terrier Bacau; Yorkshire terrier Focsani; Yorkshire terrier Buzau; Yorkshire terrier Ploiesti; Yorkshire terrier Galati; Yorkshire terrier Braila; Yorkshire terrier Tulcea; Yorkshire terrier Constanta; Yorkshire terrier Bucuresti; Yorkshire terrier Giurgiu;

Interpet's International
Vindem caine de rasa Yorkshire terrier
Fotografii Yorkshire terrier
Back to content